Gebwell och Profener börjar samarbeta

Gebwell Ab och företaget Profener Oü i Tallinn har inlett samarbete inom värmepumpar.

Profener importerar och säljer i Estland Profener-värmepumpar som Gebwell tillverkar. Profener har 17 års erfarenhet av värmeåtervinningssystem för frånluft och värmepumpar. Företaget monterar värmepumpsystem och värmeåtervinningssystem för frånluft i hela Estland och har återförsäljare i regionerna Tartu, Ösel och Pärnu.

Profeners långa branscherfarenhet övertygade oss och det känns bra att få dem som samarbetspartner i Estland. Vi ser fram emot samarbetet med entusiasm”, säger Petrus Monni på Gebwell Oy.

Vi har redan ett tag letat efter en ny, stark samarbetspartner inom sektorn värmepumpar. Vi har i flera år följt Gebwells utveckling på den finländska marknaden för värmepumpar och vi är övertygade om att Gebwell har det bästa och högklassigaste urvalet av värmepumpar i Norden. Samarbetet med Gebwell och Profeners försäljningskoncept är en garant för att lyckas”, säger Aivar Paabo på Profener.

www.profener.ee

God Jul och Gott Nytt År!

Vi tackar våra kunder och partner för föregående år och önskar Er en God Jul och Gott Nytt År 2018! Gebwell Ab donerar i år medel för julhälsningar till välgörenhet. Denna gång stöder vi finsk cancerforskning med en donation till Cancerstiftelsen. Cancerstiftelsen är den största privata finansiären av cancerforskning i Finland. Läs mera
Läs mer "God Jul och Gott Nytt År!"