Gebwell och Profener börjar samarbeta

Gebwell Ab och företaget Profener Oü i Tallinn har inlett samarbete inom värmepumpar.

Profener importerar och säljer i Estland Profener-värmepumpar som Gebwell tillverkar. Profener har 17 års erfarenhet av värmeåtervinningssystem för frånluft och värmepumpar. Företaget monterar värmepumpsystem och värmeåtervinningssystem för frånluft i hela Estland och har återförsäljare i regionerna Tartu, Ösel och Pärnu.

Profeners långa branscherfarenhet övertygade oss och det känns bra att få dem som samarbetspartner i Estland. Vi ser fram emot samarbetet med entusiasm”, säger Petrus Monni på Gebwell Oy.

Vi har redan ett tag letat efter en ny, stark samarbetspartner inom sektorn värmepumpar. Vi har i flera år följt Gebwells utveckling på den finländska marknaden för värmepumpar och vi är övertygade om att Gebwell har det bästa och högklassigaste urvalet av värmepumpar i Norden. Samarbetet med Gebwell och Profeners försäljningskoncept är en garant för att lyckas”, säger Aivar Paabo på Profener.

www.profener.ee

Gebwell får ny verkställande direktör ur egna led – Tuure Stenberg lämnar de operativa uppdragen

Gebwell AB, som specialiserar sig på miljövänliga och energieffektiva lösningar för uppvärmning och nedkylning i fastigheter, får en ny verkställande direktör. Efter åtta år som VD lämnar Tuure Stenberg bolaget, och som ny verkställande direktör har utnämnts företagets vice VD Janne Rahunen. Han tillträder sina nya uppgifter omedelbart.
Läs mer "Gebwell får ny verkställande direktör ur egna led – Tuure Stenberg lämnar de operativa uppdragen"