Gebwell Sverige firar sitt första år

Moderbolaget Gebwell Oy som bildades 2005 är således inne på sitt elfte år och har hunnit med mycket under denna tid. Har vuxit till över 50 anställda och har över 10 000 m2 nya kontors och produktionslokaler i Leppävirta Finland samt dotterbolag i Sverige och Polen. Är på god väg att bli en av de största leverantörerna av miljövänliga lösningar för uppvärmning och nedkylning av fastigheter i Norra Europa. Första året för Gebwell Sverige AB har varit händelserik, från att enbart levererat prefabricerade fjärrvärmecentraler har vi nu även tagit steget in i värmepumpsbranschen med leveranser av våra: värmepumpar, energiberedare och varmvattenberedare.

Gebwell är ett företag som specialiserat sig på miljövänliga lösningar för uppvärmning och nedkylning av fastigheter, och tillverkar fjärrvärmecentraler, energiberedare, samt värmepumpar. Alla våra produkter utformas och tillverkas i Leppävirta Finland i våra nya moderna produktionslokaler. Namnet Gebwell beskriver idén bakom bergvärme och är hämtat från Egyptens mytologi, där Geb är jordens gud, och från det engelska ordet brunn, well.

Vi söker flera kunniga samarbetspartner i hela landet, för att tillsammans erbjuda marknadens bästa lösningar för uppvärmning och nedkylning av fastigheter med ökad komfort och energibesparing.

Vid frågor eller intresse ring 0703905970 eller sänd era uppgifter till pekka.haverinen@gebwell.se.