Ny samarbetspartner i Sverige

Gebwell Sverige AB och Sinfra – Svensk Inköpscentral för Infrastruktur för Ek.för. har tecknat ett ramavtal för fjärrvärme- och kylanläggningar och tillhörande produkter, system och tjänster som träder i kraft 2018-03-01.  Sinfra representerar medlemmar i Sverige som bedriver fjärrvärme, VA och El verksamheter. Gebwell Sverige AB ser fram emot ett framgångsrikt samarbete med Sinfra.

Med vänlig hälsning
Gebwell Sverige AB

Sinfra
Sinfra är en nationell central inköpsorganisation som arbetar med hållbar upphandling. De representerar sina medlemmar i Sverige som bedriver verksamhet inom fjärrvärme, fjärrkylning, vatten och el. Försäljningen uppgår till cirka 500 miljoner kronor årligen genom underkategorier från Sinfra ramavtal. (Https://sinfra.se/)

Gebwell
Gebwell Group är ett finskt företag specialiserat på miljövänlig uppvärmning och kylning av byggnader. Vi konstruerar och tillverkar fjärrvärme- och kylanläggningar, värmepumpar, ackumulatortankar samt Pivaset® brandsläckningsprodukter.

Gebwell Sverige AB
Gebwell Sverige AB är Gebwell Groups dotterbolag i Sverige. Gebwell Sverige AB säljer Gebwell värme- och kyl- och Pivaset® brandsläckningsprodukter i Sverige.

Fastighetsmässan 2017

Gebwell Sverige Ab är på Fastighetsmässan 15-16 mars 2017. Mässan hålls på Kistamässan, Stockholm. Välkommen till vår monter R:07!
Läs mer "Fastighetsmässan 2017"
Harri Nopanen on tyytyväinen vaivattomaan sekä hiljaiseen Gebwellin Qi-maalämpöpumppuun.

Familjen Nopanen kunde flytta in i värmen till jul

Då Harri Nopanen började bygga sitt hus i Klamila by i Vederlax våren 2016 var drömmen att kunna flytta in i det nya hemmet till jul. Huset och Gebwells bergvärmesystem blev klara i slutet av hösten och man kunde färdigställa bygget i värmen inomhus. Paret Nopanen kunde flytta in i hemmets värme till jul, helt […]
Läs mer "Familjen Nopanen kunde flytta in i värmen till jul"