Ny samarbetspartner i Sverige

Gebwell Sverige AB och Sinfra – Svensk Inköpscentral för Infrastruktur för Ek.för. har tecknat ett ramavtal för fjärrvärme- och kylanläggningar och tillhörande produkter, system och tjänster som träder i kraft 2018-03-01.  Sinfra representerar medlemmar i Sverige som bedriver fjärrvärme, VA och El verksamheter. Gebwell Sverige AB ser fram emot ett framgångsrikt samarbete med Sinfra.

Med vänlig hälsning
Gebwell Sverige AB

Sinfra
Sinfra är en nationell central inköpsorganisation som arbetar med hållbar upphandling. De representerar sina medlemmar i Sverige som bedriver verksamhet inom fjärrvärme, fjärrkylning, vatten och el. Försäljningen uppgår till cirka 500 miljoner kronor årligen genom underkategorier från Sinfra ramavtal. (Https://sinfra.se/)

Gebwell
Gebwell Group är ett finskt företag specialiserat på miljövänlig uppvärmning och kylning av byggnader. Vi konstruerar och tillverkar fjärrvärme- och kylanläggningar, värmepumpar, ackumulatortankar samt Pivaset® brandsläckningsprodukter.

Gebwell Sverige AB
Gebwell Sverige AB är Gebwell Groups dotterbolag i Sverige. Gebwell Sverige AB säljer Gebwell värme- och kyl- och Pivaset® brandsläckningsprodukter i Sverige.

Gebwell får ny verkställande direktör ur egna led – Tuure Stenberg lämnar de operativa uppdragen

Gebwell AB, som specialiserar sig på miljövänliga och energieffektiva lösningar för uppvärmning och nedkylning i fastigheter, får en ny verkställande direktör. Efter åtta år som VD lämnar Tuure Stenberg bolaget, och som ny verkställande direktör har utnämnts företagets vice VD Janne Rahunen. Han tillträder sina nya uppgifter omedelbart.
Läs mer "Gebwell får ny verkställande direktör ur egna led – Tuure Stenberg lämnar de operativa uppdragen"