Ny samarbetspartner i Sverige

Gebwell Sverige AB och Sinfra – Svensk Inköpscentral för Infrastruktur för Ek.för. har tecknat ett ramavtal för fjärrvärme- och kylanläggningar och tillhörande produkter, system och tjänster som träder i kraft 2018-03-01.  Sinfra representerar medlemmar i Sverige som bedriver fjärrvärme, VA och El verksamheter. Gebwell Sverige AB ser fram emot ett framgångsrikt samarbete med Sinfra.

Med vänlig hälsning
Gebwell Sverige AB

Sinfra
Sinfra är en nationell central inköpsorganisation som arbetar med hållbar upphandling. De representerar sina medlemmar i Sverige som bedriver verksamhet inom fjärrvärme, fjärrkylning, vatten och el. Försäljningen uppgår till cirka 500 miljoner kronor årligen genom underkategorier från Sinfra ramavtal. (Https://sinfra.se/)

Gebwell
Gebwell Group är ett finskt företag specialiserat på miljövänlig uppvärmning och kylning av byggnader. Vi konstruerar och tillverkar fjärrvärme- och kylanläggningar, värmepumpar, ackumulatortankar samt Pivaset® brandsläckningsprodukter.

Gebwell Sverige AB
Gebwell Sverige AB är Gebwell Groups dotterbolag i Sverige. Gebwell Sverige AB säljer Gebwell värme- och kyl- och Pivaset® brandsläckningsprodukter i Sverige.