Säljadministratör till Gebwell

Arbetar du som administratör eller innesäljare och vill anta en ny utmaning? Triggas du dessutom av kundvård, problemlösning och möjligheten att vara med och påverka? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Gebwell Sverige AB behöver förstärka sin försäljningsorganisation i Sverige och söker nu en säljadministratör. Kontoret ligger på Kungsholmen i centrala Stockholm och består av två personer och nu söker vi en tredje medarbetare. Målsättningen är att Gebwell Sverige ska växa och stadigt bli flera medarbetare framöver.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Rollen som säljadministratör är en mångfacetterad tjänst där du blir spindel i nätet och den som har övergripande kontroll över kontoret, det administrativa arbetet, säljstödet och kundsupporten. Kontaktytorna är många och god kommunikation med kunder, leverantörer, återförsäljare och fabriker är av största vikt. Kundvård, rådgivning och merförsäljning är naturliga inslag i rollen liksom ett lösningsfokuserat arbetssätt. Flexibilitet och samarbete är en självklarhet på kontoret samt en prestigelös inställning att ta sig an utmaningar som dyker upp.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som säljadministratör arbetar du med administrativa uppgifter, support, beställningar/orderhantering, försäljning samt marknadsföring av våra produkter på den svenska marknaden. Du har mycket kontakt med fabrikerna som du arbetar nära. Du ansvarar också för fakturering och dokumenthantering. I tjänsten ingår förutom administration även rådgivning och dimensionering åt våra kunder och samarbetspartners.

Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och som med fördel kompletterat med ytterligare eftergymansiala studier samt några års erfarenhet av administrativt arbete och säljadministration. Har du dessutom kunskaper inom VVS teknisk är detta meriterande liksom erfarenhet av ekonomi och fakturering. Du behärskar professionell svenska och engelska i både tal och skrift och behärskar du också finska språket är detta meriterande då du kommer ha mycket kontakt med personal på huvudkontoret i Finland.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som säljadministratör arbetar du metodiskt och har en god administrativ förmåga samt ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt. Du är van att arbeta självständigt med personligt ansvar och du är duktig på att skapa och vårda långsiktiga relationer. Det känns naturligt för dig att vara säljinriktad och proaktiv i kunddialogen. Du är flexibel och prestigelös och räds inte att rycka in där det behövs.

Om verksamheten

Gebwell Group är ett företag som specialiserat sig på miljövänliga lösningar för uppvärmning och nedkylning av fastigheter, och tillverkar fjärrvärmecentraler, energiberedare, samt värmepumpar. Alla våra produkter utformas och tillverkas i Leppävirta Finland i våra nya moderna produktionslokaler vi har ca: 200 anställda i Finland samt Dotterbolag i Sverige och Polen.

Namnet Gebwell beskriver idén bakom bergvärme och är hämtat från Egyptens mytologi, där Geb är jordens gud, och från det engelska ordet brunn, well.

Gebwell Sverige AB har för avsikt att likt moderbolaget i Finland bli en av de största leverantörerna av miljövänliga lösningar för uppvärmning och nedkylning av fastigheter och söker nu ytterligare kunnigt personal som är villiga arbeta för att uppnå våra mål.