Gebwell Smart – den smarta miljön för uppvärmningsanordningar

Gränssnittsapplikationen Gebwell Smart

Gebwell Smart® är en lättanvänd gränssnittsapplikation för övervakning och styrning av bergvärmepumpen Gebwell Aries. Gebwell Aries bergvärmepumpens gränssnitt är alltid med – i användarens telefon.

I implementeringen av användargränssnittet har Gebwell Smart-miljön utnyttjats. Läs mer »

Med det mobila gränssnittet Gebwell Smart kan villaägare styra Aries bergvärmepumpen hemma via ett lokalt nätverk som automatiskt skapas av värmepumpen. Appen kan laddas ner till en smart enhet med operativsystemet iOS eller Android, t.ex. en smartmobil eller surfplatta. De åskådliga användargränssnittsvyerna i Gebwell Smart-appen gör det lätt och bekvämt att styra bergvärmepumpen.

Med Gebwell Smart reglerar du enkelt temperaturen i hemmet eller ökar beredningen av varmt tappvatten, t.ex. inför en bastukväll. Med appen kan du koppla in funktionen ”inte hemma” när du åker på en resa och glömde det i brådskan eller via 4/5G-nätet som en tillvalsfunktion. Och innan du kommer hem höjer du temperaturen i hemmet med Gebwell Smart redan i förväg tillbaka till önskad nivå.

  • Bergvärmepumpen Gebwell Aries skapar automatiskt ett WLAN/Wi-Fi-nät, som du kan koppla upp dig till med appen Gebwell Smart i din smartmobil.
  • Det lättanvända Gebwell Smart-användargränssnittet har åskådliga vyer.
  • Du kan övervaka och styra bergvärmepumpen från soffan där hemma eller, om du har skaffat tilläggsfunktionen, via 4G/5G-nätet t.ex. när du är på resa.
  • Vid eventuella funktionsstörningar får du ett meddelande i din app.
  • Temperaturövervakning kan hjälpa till att kontrollera din egen energiförbrukning och spara på uppvärmningskostnader.
  • Molntjänsten möjliggör kontinuerlig produktutveckling av Gebwell Smart samt en smart styrning.

Gebwell Smart kan laddas ner från följande appbutiker: