Keijo Anttila har börjat som VD för Gebwell Group

Keijo Anttila började som VD för Gebwell den 1 april.

”Jag är verkligen entusiastisk över möjligheten och utmaningen som Gebwell, som en stark aktör inom energisektorn, erbjuder. Företaget har djupa rötter i Leppävirta, och samtidigt har det betydande tillväxtpotential, vilket är fascinerande att ge sig in i,” säger Keijo Anttila.

Gebwells tillväxt under de senaste åren har varit baserad på en stark inhemsk marknad. I framtiden siktar företaget också på internationell tillväxt. Anttila har över två decenniers bred erfarenhet av olika ledarskapsroller. Anttila tillför värdefull expertis till Gebwell, särskilt inom internationell affärsverksamhet och ledning av produktion och försäljning i mångkulturella miljöer.

”Framtiden för företaget i centrum för den gröna omställningen och energiomvandlingen ser verkligen lovande ut. Möjligheten att leda ett sådant innovativt och hållbart företag på internationella marknader är verkligen inspirerande. Jag tror starkt på att vi kan vara en betydande aktör för att främja hållbar utveckling i Europa och globalt. Tillsammans med vårt kunniga team har vi möjlighet att positivt påverka framtiden och ta konkreta åtgärder för en hållbar morgondag,” fortsätter han.

Keijo kan nås per telefon på 0400 673 156 och via e-post på keijo.anttila(at)gebwell.fi.