Yrityksen tiedot

Gebwell on leppävirtalainen yritys, joka on erikoistunut ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Gebwell Oy valmistaa ja myy kaukolämpöön liittymiseen sekä maalämmön hyödyntämiseen suunniteltuja laitteita. Valmistamme lisäksi Pivaset alkusammutustuotteet.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla nykyaikaisissa 20 000 neliön tuotantotiloissamme. Maalämpöpumput, varaajat, kaukolämmönjakokeskukset ja palopostikaapit valmistuvat ammattitaitoisen henkilöstön tekeminä joustavasti ja laadukkaasti.

Asiakkaitamme ovat LVI- ja rakennusalan yritykset, joille tarjoamme valmiit ratkaisut kuluttajien ja muiden asiakkaiden palvelemiseen.

 

Gebwell Oy:n arvot

Asiakaslähtöisyys. Tavoitteemme on olla alamme asiakaslähtöisin toimija. Asiakaslähtöisyys on mielestämme asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden kuuntelemista ja täyttämistä.

Innovatiivinen ja motivoitunut henkilöstö. Yhdessä haluamme olla alamme paras toimija.

Jatkuva kehittämishalu. Tavoitteenamme on kehittää tuotteitamme ja palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita yhä paremmin.

Luotettavuus. Tavoitteenamme on olla alamme luotettavin toimija.

Kumppanuus. Tavoitteenamme on olla halutuin ja arvostetuin kumppani asiakkaillemme sekä muille sidosryhmillemme.