Gebwell Smart

Gebwell Smart

Jokainen älyominaisuuksia hyödyntävä Gebwell Smart -lämmityslaite linkitetään jo Gebwellin tehtaalla pilvipalveluun. Pilvipalvelu hyödyntää esineiden internetiä eli IoT-teknologiaa ja palvelun alustana käytetään erittäin tietoturvallista Siemens Mindsphere IoT-pilvipalvelua.

Pilvipalvelun avulla laitteista saadaan arvokasta tietoa, jota käytetään maalämpöpumpun älyohjaukseen sekä toimintojen kehittämiseen. Gebwell Aries lämpöpumpuille on saatavilla pörssisähköohjaus.

Gebwell Smart -ympäristö mahdollistaa lämmityslaitteiden etähallinnan

Gebwell Smart -lämmityslaitteista kerätyt tiedot varastoidaan tietoturvalliselle Gebwell Smart Pilvipalvelimelle.

Gebwell Aries -maalämpöpumppua voi ohjata Gebwell Smart Sovelluksella, joka on saatavilla sovelluskaupoista iOS- ja Android-laitteisiin.

Jatkuvasti kehittyvä järjestelmä

Gebwell Smart lämmityslaitteiden säädintä ja ominaisuuksia kehitetään jatkuvassa yhteistyössä asiantuntijoiden ja käyttäjien kanssa, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Aries lämpöpumpuille on saatavilla pörssisähköohjaus, joka ohjaa lämpöpumpun lämmitystä spot-hinnan mukaan. Pörssisähköohjaus tulee myöhemmin myös kiinteistölämpöpumpuille. Lue lisää pörssisähköohjauksesta »

Gebwell Smart lämmityslaitteisiin on tulossa pian lisää energiatehokkuutta ja asumismukavuutta parantavia palveluita, kuten lämpötilan optimointi paikallissään mukaan.