Gebwell Smart – maalämpöpumppusi älykäs käyttöliittymä

Gebwell Smart® on helppokäyttöinen käyttöliittymäsovellus Gebwell Aries -maalämpöpumpun seurantaan ja ohjaamiseen. Gebwell Arieksen käyttöliittymä on aina mukanasi – sinun puhelimessasi.

Gebwell Smart -sovellus on mobiilikäyttöliittymä, jolla Gebwell Aries-maalämpöpumppua ohjataan kotona lämpöpumpun automaattisesti luoman lähiverkon kautta. Sovellus voidaan ladata iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävään älylaitteiseen – älypuhelimeen ja tablettiin.

Gebwell Smart -sovelluksen havainnolliset käyttöliittymänäkymät tekevät maalämpöpumpun käytöstä vaivatonta ja mukavaa. Gebwell Smartilla ohjattavan maalämpöjärjestelmän käytöllä lisäät asumismukavuutta ja parannat kotisi energiatehokkuutta.

Gebwell Smartilla säädät helposti kotisi lämpötilaa tai lisäät lämpimän käyttöveden valmistusta esimerkiksi saunaillan lähestyessä. Sovelluksen avulla kytket ”poissa kotoa” -toiminnon päälle reissuun lähtiessä ja, jos se unohtui lähdön kiireessä, teet sen sovelluslaajennuksella 3G/4G-verkossa vaikka taksista matkalla lentokentälle. Ennen kotiin paluuta nostat Gebwell Smartilla kotisi lämpötilan takaisin halutulle tasolle vaikka kotimatkalla.

Gebwell Smart -käyttöliittymäsovellus

 • Gebwell Aries -maalämpöpumppu luo automaatisesti WLAN/Wifi -verkon, jonka kautta ohjaat Ariesta älylaitteellasi Gebwell Smart -sovelluksen avulla.
 • Helppokäyttöisessä Gebwell Smart käyttöliittymässä on havainnolliset käyttäjänäkymät.
 • Voit seurata ja ohjata maalämpöpumppuasi omalta kotisohvalta tai sovelluslaajennuksen lunastamalla vaikka matkoilta 3G/4G-verkon kautta.
 • Mahdollisista maalämpöpumpun toiminnan erikoistilanteista saat viestin sovellukseesi
 • Pilvipalvelu mahdollistaa Gebwell Smartin uraauurtavan tuotekehityksen ja älyohjauksen.

Gebwell Smart on ladattavissa seuraavista sovelluskaupoista:

 


Hyödynnä Gebwell Smartin demomahdollisuus

Lataa Gebwell Smart -sovellus maksutta älylaitteeseesi edellä mainituista sovelluskaupoista. Voit testata sovelluksen toimintoja klikkaamalla aloitusnäytön Kokeile-valintaa.


Gebwell Smart -ympäristö ja maalämpöpumpun etähallinta

Gebwell Smart -ympäristö ja maalämpöpumpun etähallinta

 

 1. Maalämpöpumpuista kerätyt tiedot varastoidaan tietoturvaltaan huippuluokan Siemens Mindsphere -pilvipalveluun.
 2. Maalämpöpumpun hallinnointi tapahtuu Gebwell Arieksen automaattisesti muodostaman lähiverkon tai lisäpalveluna tarjottavan 3/4G-matkapuhelinverkon kautta. Käyttäjä voi ohjata maalämpöpumppua ilmaisella Gebwell Smart -mobiilisovelluksella, jonka voi asentaa kaikkiin iOS- ja Android-laitteisiin.
 3. Pilvipalvelun ansiosta Gebwell Smart-pilvivalvomo näkee tarvittaessa jokaisen maalämpöpumpun tilan ja mahdolliset huoltotarpeet reaaliajassa.

Gebwell Smart -pilvipalvelu

Jokainen Gebwell Aries -maalämpöpumppu linkitetään jo tehtaalla Gebwell Smart -pilvipalveluun. Aries lämpöpumppu on yhteydessä pilvipalveluun koko lämpöpumpun takuuajan ja jatkuu senkin jälkeen niin kauan kuin etäyhteyspalvelu on voimassa.

Pilvipalvelu hyödyntää esineiden internetiä eli IoT-teknologiaa ja palvelun alustana käytetään erittäin tietoturvallista Siemens Mindsphere IoT-pilvipalvelua. Arieksen Siemens Climatix -säädin on turvallisuustasoltaan (CSA CERT Security Assessment) tasoa SAL-2. Kaikki yhteydet ovat HTTPS-menetelmällä salattuja. Säädin ja pilvipalvelu yhdistyvät SHA-256 salauksen mukaisesti.

Pilvipalvelun avulla laitteista saadaan arvokasta tietoa, jota käytetään maalämpöpumpun älyohjaukseen sekä toimintojen kehittämiseen. Gebwellin tuotekehitys panostaa muun muassa paikallissään ja sähkön pörssihinnoittelun huomioivien toimintojen kehitykseen lähitulevaisuudessa, jotta järjestelmistä saadaan kehitettyä entistä energiatehokkaampia.

Gebwell Smart -pilvivalvomo

 • Gebwellin oma etävalvomo takaa entistä huolettomamman ja energiatehokkaamman lämmityksen.
 • Valmistaja näkee tarvittaessa jokaisen toimitetun Gebwell Aries -maalämpöpumpun reaaliaikaisen tilanteen. Pilvivalvomon tekninen tuki luo käyttäjälle turvaa mahdollisen vikatilanteen varalta.
 • Gebwell Smart -pilvivalvomoon on tulossa huoltosopimuspalvelu, joka sisältää ennakoivan huollon ja järjestelmän elinkaaren optimoinnin.

Jatkuva sovelluskehitys

Gebwell Smartin käyttöliittymää ja ominaisuuksia kehitetään jatkuvassa yhteistyössä asiantuntijoiden ja käyttäjien kanssa, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Gebwell Smart -sovellukseen on tulossa pian ohjelmistopäivityksiä ja lisää palveluita, kuten huoltosopimusmahdollisuus ja lämpötilan optimointi paikallissään mukaan.

Gebwell Smart toimii Android ja iOS älylaitteilla ja sovellus on ladattavissa seuraavista sovelluskaupoista: