Gebwell Smart

Gebwell Smart

Jokainen älyominaisuuksia hyödyntävä Gebwell Smart -lämmityslaite linkitetään jo Gebwellin tehtaalla pilvipalveluun. Pilvipalvelu hyödyntää esineiden internetiä eli IoT-teknologiaa tietoturvallisesti.

Pilvipalvelun avulla laitteista saadaan arvokasta tietoa, jota käytetään lämpöpumpun älyohjaukseen sekä toimintojen kehittämiseen. Gebwell Smart mahdollistaa Aries lämpöpumpuille saatavilla olevan pörssisähköohjauksen.

Gebwell Smart -ympäristö mahdollistaa lämmityslaitteiden etähallinnan

Gebwell Smart -lämmityslaitteista kerätyt tiedot varastoidaan tietoturvalliselle Gebwell Smart Pilvipalvelimelle. Kiinteistölämpöpumpun tai kaukolämmönjakokeskuksen hallinnointi tapahtuu paikallisesti laitteen käyttöpaneelista tai etänä selainpohjaisesta Gebwell Smart Hubista.

Gebwell Aries -maalämpöpumppua voi ohjata Gebwell Smart Sovelluksella, joka on saatavilla sovelluskaupoista iOS- ja Android-laitteisiin.

Pilvipalvelun ansiosta Gebwell Smart Hubista nähdään tarvittaessa jokaisen Gebwell Smart pilveen liitetyn lämpöpumpun ja kaukolämmönjakokeskuksen tila ja mahdolliset huoltotarpeet reaaliajassa.

Gebwell Smart Hub palvelu

Gebwell Smart lämpöpumput ja G-Power Smart kaukolämmönjakokeskukset ovat yhteydessä pilvipalvelun kautta Gebwell Smart Hubiin, josta asennus-/huoltoliike näkee asentamiensa IoT-lämmityslaitteiden reaaliaikaisen tilanteen.

Lämmitysjärjestelmän seuranta ja ohjaus selainpohjaisen palvelun kautta takaa entistä huolettomamman ja energiatehokkaamman lämmityksen. Gebwell Smart Hubin mahdollistava tekninen tuki tuo käyttäjälle turvaa mahdollisen vikatilanteen varalta.

Kiinteistön omistajien on mahdollista tilata Gebwell Smart Hub myös omaan käyttöön, mikäli taloyhtiöllä on käytössään Gebwell Smart -lämmityslaite. Palvelu on maksullinen.

Gebwell Smart Hub -palvelun käyttö edellyttää, että lämmityslaite on 4/5G-kuuluvuusalueella.

Jatkuvasti kehittyvä järjestelmä

Gebwell Smart lämmityslaitteiden säädintä ja ominaisuuksia kehitetään jatkuvassa yhteistyössä asiantuntijoiden ja käyttäjien kanssa, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Aries lämpöpumpuille on saatavilla pörssisähköohjaus, joka ohjaa lämpöpumpun lämmitystä spot-hinnan mukaan. Pörssisähköohjaus tulee myöhemmin myös kiinteistölämpöpumpuille. Lue lisää pörssisähköohjauksesta »

Gebwell Smart lämmityslaitteisiin on tulossa pian lisää energiatehokkuutta ja asumismukavuutta parantavia palveluita, kuten lämpötilan optimointi paikallissään mukaan.

Gebwell Smart Hubin etäkäytettävät älytoiminnot

• Huoltokumppani voi valvoa selaimen kautta asentamaansa laitekantaa etänä.
• Kiinteistön omistaja voi tarkkailla lämmityslaitteensa toimintaa.
• Palvelu tarjoaa monipuoliset ohjaustoiminnot ja asetusten säätämisen.
• Saatavilla reaaliaikaiset hälytystiedot lämpötilapoikkeamista tai laitevioista, hälytykset on mahdollista ohjata esimerkiksi huoltoliikkeen sähköpostiin.
• Hub auttaa huoltokumppania paikallistamaan vian ja ohjeistamaan huollon suorittajaa.
• Hubin kautta voidaan tehdä korjaustoimia etänä käymättä paikan päällä, mikä tehostaa huoltoliikkeen työtä ja säästää kustannuksia.
• Raportit järjestelmän toiminnasta.

Gebwell Smart Hubiin liitettävät lämmityslaitteet:

Jatkuvasti kehittyvä järjestelmä

Gebwell Smart lämmityslaitteiden säädintä ja ominaisuuksia kehitetään jatkuvassa yhteistyössä asiantuntijoiden ja käyttäjien kanssa, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Aries lämpöpumpuille on saatavilla pörssisähköohjaus, joka ohjaa lämpöpumpun lämmitystä spot-hinnan mukaan.