Gebwell Smart – maalämpöpumppusi älykäs käyttöliittymä

Gebwell Smart -pilvipalvelu

Jokainen Gebwell IoT lämpöpumppu linkitetään jo tehtaalla Gebwell Smart -pilvipalveluun. IoT lämpöpumppu on yhteydessä pilvipalveluun koko lämpöpumpun takuuajan ja senkin jälkeen niin kauan kuin etäyhteyspalvelu on voimassa.

Pilvipalvelu hyödyntää esineiden internetiä eli IoT-teknologiaa ja palvelun alustana käytetään erittäin tietoturvallista Siemens Mindsphere IoT-pilvipalvelua. Arieksen Siemens Climatix -säädin on turvallisuustasoltaan (CSA CERT Security Assessment) tasoa SAL-2. Kaikki yhteydet ovat HTTPS-menetelmällä salattuja. Säädin ja pilvipalvelu yhdistyvät SHA-256 salauksen mukaisesti.

Pilvipalvelun avulla laitteista saadaan arvokasta tietoa, jota käytetään maalämpöpumpun älyohjaukseen sekä toimintojen kehittämiseen. Gebwellin tuotekehitys panostaa muun muassa paikallissään ja sähkön pörssihinnoittelun huomioivien toimintojen kehitykseen lähitulevaisuudessa, jotta järjestelmistä saadaan kehitettyä entistä energiatehokkaampia.

Gebwell Smart -ympäristö ja lämpöpumpun etähallinta

Gebwell Smart -ympäristö ja maalämpöpumpun etähallinta

 

  1. Lämpöpumpuista kerätyt tiedot varastoidaan tietoturvaltaan huippuluokan Siemens Mindsphere -pilvipalveluun.
  2. Lämpöpumpun hallinnointi tapahtuu paikallisesti lämpöpumpun käyttöpaneelista tai etänä selainpohjaisesta Gebwell Smart -valvomosta.
    Gebwell Aries maalämpöpumppua voi käyttäjä ohjata maksuttomalla Gebwell Smart -mobiilisovelluksella, jonka voi asentaa iOS- ja Android-laitteisiin.
  3. Pilvipalvelun ansiosta Gebwell Smart -valvomosta nähdään tarvittaessa jokaisen maalämpöpumpun tila ja mahdolliset huoltotarpeet reaaliajassa.

Gebwell Smart -käyttöliittymäsovellus

Gebwell Smart® käyttöliittymäsovelluksella voi seurata ja ohjata Gebwell Aries -maalämpöpumppua. Gebwell Arieksen käyttöliittymä on täten aina mukanasi, puhelimessasi.

Gebwell Smart mobiilikäyttöliittymällä ohjaat Aries maalämpöpumppua kotona lämpöpumpun automaattisesti luoman lähiverkon kautta. Sovellus voidaan ladata iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävään älylaitteiseen – älypuhelimeen ja tablettiin. Gebwell Smart -sovelluksen havainnolliset käyttöliittymänäkymät tekevät maalämpöpumpun käytöstä vaivatonta ja mukavaa.

Gebwell Smartilla säädät helposti kotisi lämpötilaa tai lisäät lämpimän käyttöveden valmistusta esimerkiksi saunaillan lähestyessä. Sovelluksen avulla kytket ”poissa kotoa” -toiminnon päälle reissuun lähtiessä ja, jos se unohtui lähdön kiireessä, teet sen sovelluslaajennuksella 3G/4G-verkossa vaikka taksista matkalla lentokentälle. Ennen kotiin paluuta nostat Gebwell Smartilla kotisi lämpötilan takaisin halutulle tasolle vaikka kotimatkalla.

  • Gebwell Aries -maalämpöpumppu luo automaatisesti WLAN/Wifi -verkon, jonka kautta ohjaat Ariesta älylaitteellasi Gebwell Smart -sovelluksen avulla.
  • Helppokäyttöisessä Gebwell Smart käyttöliittymässä on havainnolliset käyttäjänäkymät.
  • Voit seurata ja ohjata maalämpöpumppuasi omalta kotisohvalta tai sovelluslaajennuksen lunastamalla vaikka matkoilta 3G/4G-verkon kautta.
  • Mahdollisista maalämpöpumpun toiminnan erikoistilanteista saat viestin sovellukseesi
  • Pilvipalvelu mahdollistaa Gebwell Smartin uraauurtavan tuotekehityksen ja älyohjauksen.

Gebwell Smart on ladattavissa seuraavista sovelluskaupoista:

 

Testaa! Hyödynnä Gebwell Smartin demomahdollisuus – Lataa Gebwell Smart -sovellus maksutta älylaitteeseesi Google Play kaupasta tai Appstoresta. Voit testata sovelluksen toimintoja klikkaamalla aloitusnäytön Kokeile-valintaa.

Gebwell Smart -valvomo

Pilvipalvelun kautta Gebwell IoT lämpöpumput ovat yhteydessä Gebwell Smart -etävalvomon, josta asennus/huoltoliike näkee jokaisen asentamansa IoT lämpöpumpun reaaliaikaisen tilanteen. Valvomon käyttö edellyttää, että lämpöpumppu on 3/4G kuuluvuusalueella. Lämmitysjärjestelmän seuranta ja ohjaus selainpohjaisen valvomon kautta takaa entistä huolettomamman ja energiatehokkaamman lämmityksen. Valvomon mahdollistava tekninen tuki tuo käyttäjälle turvaa mahdollisen vikatilanteen varalta.

Gebwell IoT -lämpöpumpuille on tulossa asennus- ja huoltoliikkeiden tarjoama huoltosopimuspalvelu, joka sisältää ennakoivan huollon ja järjestelmän elinkaaren optimoinnin.

Jatkuvasti kehittyvä järjestelmä

Gebwell IoT lämpöpumppujen säädintä ja ominaisuuksia kehitetään jatkuvassa yhteistyössä asiantuntijoiden ja käyttäjien kanssa, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Gebwell IoT lämpöpumppuihin on tulossa pian lisää energiatehokkuutta ja asumismukavuutta parantavia palveluita, kuten huoltosopimusmahdollisuus ja lämpötilan optimointi paikallissään mukaan.