Gebwell Smart

Gebwell Smart

Jokainen älyominaisuuksia hyödyntävä Gebwellin IoT-lämmityslaite linkitetään jo Gebwellin tehtaalla Gebwell Smart -pilvipalveluun. IoT-lämpöpumppu ja -kaukolämmönjakokeskus on yhteydessä pilvipalveluun koko takuuajan ja senkin jälkeen, niin kauan kuin etäyhteyspalvelu on voimassa.

Pilvipalvelu hyödyntää esineiden internetiä eli IoT-teknologiaa ja palvelun alustana käytetään erittäin tietoturvallista Siemens Mindsphere IoT-pilvipalvelua.

Pilvipalvelun avulla laitteista saadaan arvokasta tietoa, jota käytetään maalämpöpumpun älyohjaukseen sekä toimintojen kehittämiseen. Gebwellin tuotekehitys panostaa muun muassa paikallissään ja sähkön pörssihinnoittelun huomioivien toimintojen kehitykseen lähitulevaisuudessa, jotta järjestelmistä saadaan kehitettyä entistä energiatehokkaampia.

Gebwell Smart -ympäristö mahdollistaa lämmityslaitteiden etähallinnan

IoT-lämmityslaitteista kerätyt tiedot varastoidaan tietoturvaltaan huippuluokan Gebwell Smart Pilvipalvelimelle. Kiinteistölämpöpumpun tai kaukolämmönjakokeskuksen hallinnointi tapahtuu paikallisesti lämpöpumpun käyttöpaneelista tai etänä selainpohjaisesta Gebwell Smart Valvomosta.

Gebwell Aries -maalämpöpumppua voi käyttäjä ohjata Gebwell Smart Sovelluksella, joka on saatavilla sovelluskaupoista iOS- ja Android-laitteisiin.

Pilvipalvelun ansiosta Gebwell Smart Valvomosta nähdään tarvittaessa jokaisen pilveen liitetyn lämpöpumpun ja kaukolämmönjakokeskusen tila ja mahdolliset huoltotarpeet reaaliajassa.

Gebwell Smart valvomo

Gebwellin IoT-lämpöpumput ja -kaukolämmönjakokeskukset ovat yhteydessä pilvipalvelun kautta Gebwell Smart valvomoon, josta asennus-/huoltoliike näkee asentamiensa IoT-lämmityslaitteiden reaaliaikaisen tilanteen. Myös kiinteistöjen omistajille voidaan luoda tunnukset Gebwell Smart valvomoon, mikäli taloyhtiöllä on käytössään Gebwellin IoT-lämmityslaite.

Gebwell Smart valvomon käyttö edellyttää, että lämmityslaite on 3/4G-kuuluvuusalueella. Lämmitysjärjestelmän seuranta ja ohjaus selainpohjaisen palvelun kautta takaa entistä huolettomamman ja energiatehokkaamman lämmityksen. Gebwell Smart valvomon mahdollistava tekninen tuki tuo käyttäjälle turvaa mahdollisen vikatilanteen varalta.

Gebwell Smart valvomotuotteet taloyhtiöille

Gebwell Smart valvomotuotteet kumppaneille

Gebwell Smart valvomon etäkäytettävät älytoiminnot

  • Huoltokumppani voi valvoa selaimen kautta asentamaansa laitekantaa etänä.
  • Kiinteistön omistaja pystyy tarkkailemaan lämmityslaitteensa toimintaa.
  • Palvelu tarjoaa monipuoliset ohjaustoiminnot ja asetusten säätämisen.
  • Saatavilla reaaliaikaiset hälytystiedot lämpötilapoikkeamista tai laitevioista.
  • Valvomo auttaa huoltokumppania paikallistamaan vian ja ohjeistamaan huollon suorittajaa. Valvomon kautta pystytään tekemään korjaustoimia etänä käymättä paikan päällä, mikä tehostaa huoltoliikkeen työtä ja säästää kustannuksia.
  • Valvomon kautta voidaan laittaa päälle lämmityksen optimointipalvelu sekä säätilan huomioiva säätö.
  • Käyttödatan perusteella voidaan tehdä lämmityslaitteisiin ennakoivaa huoltoa, esim. lämmityspiirien suodattimien osalta.

Gebwellin tuotekehitys on luomassa Gebwell Smart valvomoon monipuolisia raportointitoimintoja, joilla voidaan seurata järjestelmän toimintaa. Gebwell IoT -lämmityslaitteille on tulossa asennus- ja huoltoliikkeiden tarjoama huoltosopimuspalvelu, joka sisältää ennakoivan huollon ja järjestelmän elinkaaren optimoinnin.

Lataa Gebwell Smart -esite

Gebwell Smart valvomoon liitettävät lämmityslaitteet:

 

Jatkuvasti kehittyvä järjestelmä

Gebwellin IoT-lämmityslaitteiden säädintä ja ominaisuuksia kehitetään jatkuvassa yhteistyössä asiantuntijoiden ja käyttäjien kanssa, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Gebwell IoT -lämmityslaitteisiin on tulossa pian lisää energiatehokkuutta ja asumismukavuutta parantavia palveluita, kuten huoltosopimusmahdollisuus ja lämpötilan optimointi paikallissään mukaan.