Gebwellin ympäristöystävälliset lämmitys- ja jäähdytysratkaisut

Gebwell tarjoaa ympäristöystävällisiä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja kaikenkokoisiin kiinteistöihin: omakotitaloihin, rivi- ja kerrostaloihin sekä julkisten rakennusten ja teollisuustilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Ratkaisuihimme kuuluvat lämpöpumput, kaukolämmönjakokeskukset, kaukojäähdytyskeskukset sekä energiavaraajat ja käyttövedenlämmittimet. Lisäksi toimitamme laitekokonaisuuksia poistoilman lämmöntalteenottoon.

Gebwell-jälleenmyyjä toteuttaa lämmitys- ja jäähdytysratkaisut huolehtien jokaisesta työvaiheesta asennuksesta lähtien aina huoltoon asti.

Maalämpö ja maakylmä

Maalämpöjärjestelmän avulla rakennusten ja käyttöveden lämmitys onnistuu ympäristöystävällisesti. Maalämmön lämmönkeruupiiriä (kallioon porattu lämpökaivo tai pintamaahan tai vesistöön upotettu putkisto) kannattaa hyödyntää myös kiinteistön viilentämiseen kesällä. Kun teet kertasijoituksen maalämpöjärjestelmään, alennat pysyvästi lämmityskustannuksiasi jopa 75 %.

Kaukolämpö ja kaukokylmä

Kaukolämpö on luotettava, energiaa säästävä lämmitysmuoto, jota käytetään kiinteistöjen ja käyttöveden lämmittämiseen. Kaukolämpöyhtiöt tarjoavat kaukojäähdytystä jo usealla paikkakunnalla Suomessa. Kaukojäähdytys eli kaukokylmä on helppo ja kustannustehokas tapa viilentää kiinteistöä.

Energiavaraajat ja käyttövedenlämmittimet

Energiavaraaja varastoi ja tasaa lämmitysjärjestelmän tuottamaa lämpöä, minkä jälkeen se käytetään kiinteistön ja käyttöveden lämmittämiseen. Käyttövedenlämmitin on tarkoitettu lämpimän käyttöveden valmistukseen ja varaamiseen omakoti- ja rivitaloissa sekä vapaa-ajan asunnoissa.

Gebwell Combi: Poistoilman lämmöntalteenotto

Poistoilman lämmöntalteenotolla saadaan hyödynnettyä kiinteistön poistoilmasta talteenotettu lämpö rakennuksen ja lämpimän käyttöveden lämmittämiseen. Gebwell Combi on laitekokonaisuus, joka koostuu lämmöntalteenottolaitteesta, lämpöpumpusta, käyttövedenlämmittimestä, puskurivaraajasta sekä hybridikeskuksesta varustettuna etähallinnan mahdollistavalla automatiikalla.