Yrityksestä

 

Juuremme ovat Leppävirralla Pohjois-Savossa.


Täällä Suomen lämmityspääkaupungissa olemme erikoistuneet
ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin
kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin.

Gebwell_3N9A8784
Gebwell Oy

Leppävirtalainen yritys

Pääkonttorimme ja tuotantotilamme sijaitsevat Leppävirralla. Pääkonttorissa sijaitsevat yrityksen hallinto, myynti, osto sekä tuotekehitys.

Myyntikonttoreita meillä on Leppävirran lisäksi Tampereella ja Vantaalla. Gebwell Oy:llä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Gebwell Sverige AB, ja Puolassa, Gebwell Sp. z o.o. Alkusammutustuotteita valmistava Pivaset Oy yhtiöitettiin omaksi tytäryhtiökseen marraskuussa 2022. Keväällä 2023 Gebwell Group työllistää lähes 300 henkilöä. Gebwell Groupin liikevaihto oli vuonna 2023 58,3 miljoonaa euroa.

Laitteitamme myyviä ja asentavia LVI-urakoitsijoita on laajalti ympäri Suomea, ja haemme uusia jälleenmyyjiä kaiken aikaa.

Gebwell_3N9A9323
Tuotanto

Oma valmistus

Valmistamme ja myymme kaukolämpöön liittymiseen sekä maalämmön hyödyntämiseen suunniteltuja laitteita.

Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla nykyaikaisissa 20 000 neliön tuotantotiloissamme. Maalämpöpumput, varaajat ja kaukolämmönjakokeskukset valmistuvat ammattitaitoisen henkilöstön tekeminä joustavasti ja laadukkaasti.

Leppävirralla niinikään sijaitseva tytäryhtiömme Pivaset Oy valmistaa alkusammutustuotteita.

 

Avainlippu1600x1200
Avainlippu

Työllistämme Suomessa

Kotimaisuuden merkiksi tuotteillemme on myönnetty Avainlippu -merkki. Avainlippu -merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Avainlippu -merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

 

Avainlippu sertifikaatti
Gebwell_3N9A9483_2000px
R&D

Oma tuotekehitys

Gebwell Oy:n oma suunnitteluosasto perustettiin vuonna 2008 oman laitetuotannon aloittamisen yhteydessä. Kokenut ja ammattitaitoinen suunnitteluhenkilöstömme huolehtii tuotteiden korkealaatuisuudesta ja jatkuvasta tuotekehityksestä.

Tuotekehityksemme päämääränä on toimintavarmuuden ohella laitteiden asentamisen ja käytön helppous. Olemme kehittäneet useita innovaatioita laitteiden asennuksen nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi.

Puhdasta lämpöä

Meillä on selkeä suunta; puhtaampi tulevaisuus. Rakennamme puhtaita ja älykkäitä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka kehitetään maailman parhaiksi Suomen ääriolosuhteissa.

Vision

Visio

Olemme etujoukoissa, kun lämpöpumppu- ja kaukolämpöala tuovat ratkaisuja maailman keskeisiin energiahaasteisiin.

Lue lisää
Mission

Missio

Olla alan paras kumppani, joka auttaa asiakkaita, kumppaneita ja kuluttajia kohti puhtaampia lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja.

Lue lisää
Purpose

Purpose

Rakennamme tulevaisuuden puhdasta ja älykästä energiajärjestelmää.

Lue lisää

Etsitkö kumppania puhtaamman lämmityksen toteuttamiseen?