Yrityksestä

Juuremme ovat Leppävirralla Pohjois-Savossa. Täällä Suomen lämmityspääkungissa olemme erikoistuneita ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin.

Gebwell_3N9A8784
Gebwell Oy

Leppävirtalainen yritys

Pääkonttorimme ja tuotantotilamme sijaitsevat Leppävirralla. Pääkonttorissa sijaitsevat yrityksen hallinto, myynti, osto sekä tuotekehitys.

Myyntikonttoreita meillä on Leppävirran lisäksi Tampereella ja Vantaalla.

Laitteitamme myyviä ja asentavia LVI-urakoitsijoita on laajalti ympäri Suomea, ja haemme uusia jälleenmyyjiä kaiken aikaa.

Gebwell_3N9A9323
Tuotanto

Oma valmistus moderneissa tuotantotiloissa

Valmistamme ja myymme kaukolämpöön liittymiseen sekä maalämmön hyödyntämiseen suunniteltuja laitteita. Valmistamme lisäksi Pivaset alkusammutustuotteet.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla nykyaikaisissa 20 000 neliön tuotantotiloissamme. Maalämpöpumput, varaajat, kaukolämmönjakokeskukset ja palopostikaapit valmistuvat ammattitaitoisen henkilöstön tekeminä joustavasti ja laadukkaasti.

Gebwell_3N9A9483_2000px
R&D

Oma tuotekehitys

Gebwell Oy:n oma suunnitteluosasto perustettiin vuonna 2008 oman laitetuotannon aloittamisen yhteydessä. Kokenut ja ammattitaitoinen suunnitteluhenkilöstömme huolehtii tuotteiden korkealaatuisuudesta ja jatkuvasta tuotekehityksestä.

Tuotekehityksemme päämääränä on toimintavarmuuden ohella laitteiden asentamisen ja käytön helppous. Olemme kehittäneet useita innovaatioita laitteiden asennuksen nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi.

Lue lisää

Etsitkö kumppania puhtaamman lämmityksen toteuttamiseen?