Yrityksestä

 

Juuremme ovat Leppävirralla Pohjois-Savossa.


Täällä Suomen lämmityspääkaupungissa olemme erikoistuneet
ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin
kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin.

Gebwell_3N9A8784
Gebwell Oy

Leppävirtalainen yritys

Pääkonttorimme ja tuotantotilamme sijaitsevat Leppävirralla. Pääkonttorissa sijaitsevat yrityksen hallinto, myynti, osto sekä tuotekehitys.

Myyntikonttoreita meillä on Leppävirran lisäksi Tampereella ja Vantaalla. Gebwell Oy:llä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Gebwell Sverige AB, ja Puolassa, Gebwell Sp. z o.o. Keväällä 2022 Gebwell Group työllistää lähes 300 henkilöä. Gebwell Groupin liikevaihto oli vuonna 2021 41,5 miljoonaa euroa.

Laitteitamme myyviä ja asentavia LVI-urakoitsijoita on laajalti ympäri Suomea, ja haemme uusia jälleenmyyjiä kaiken aikaa.

Gebwell_3N9A9323
Tuotanto

Oma valmistus

Valmistamme ja myymme kaukolämpöön liittymiseen sekä maalämmön hyödyntämiseen suunniteltuja laitteita. Valmistamme lisäksi Pivaset alkusammutustuotteet.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla nykyaikaisissa 20 000 neliön tuotantotiloissamme. Maalämpöpumput, varaajat, kaukolämmönjakokeskukset ja palopostikaapit valmistuvat ammattitaitoisen henkilöstön tekeminä joustavasti ja laadukkaasti.

Kotimaisuuden merkiksi tuotteillamme on Avainlippu.

Gebwell_3N9A9483_2000px
R&D

Oma tuotekehitys

Gebwell Oy:n oma suunnitteluosasto perustettiin vuonna 2008 oman laitetuotannon aloittamisen yhteydessä. Kokenut ja ammattitaitoinen suunnitteluhenkilöstömme huolehtii tuotteiden korkealaatuisuudesta ja jatkuvasta tuotekehityksestä.

Tuotekehityksemme päämääränä on toimintavarmuuden ohella laitteiden asentamisen ja käytön helppous. Olemme kehittäneet useita innovaatioita laitteiden asennuksen nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi.

Puhdasta lämpöä vastuullisesti

Maapallo

Laatu- ja ympäristöpolitiikka

Valmistamme ympäristöystävällisiä ja edistyksellisiä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja sekä alkusammutustuotteita asiakkaidemme tarpeisiin – jatkuvasti ympäristönsuojelumme tasoa parantaen.

Lue lisää
Drop

Eettinen ohjeistus

Olemme sitoutuneita koko konsernitasolla harjoittamaan liiketoimintaamme kestävällä ja vastuullisella tavalla.

Lue lisää
GSH 2

Carbon Exit - Puhdasta lähienergiaa

Olemme yhdessä muiden kotimaisten puhtaan lähienergian toimittajien kanssa yhdistäneet voimamme kasvihuonepäästöjä vastaan.

Lue lisää

Etsitkö kumppania puhtaamman lämmityksen toteuttamiseen?