Yrityksestä

Juuremme ovat Leppävirralla Pohjois-Savossa. Täällä Suomen lämmityspääkaupungissa olemme erikoistuneita ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin.

Gebwell_3N9A8784
Gebwell Oy

Leppävirtalainen yritys

Pääkonttorimme ja tuotantotilamme sijaitsevat Leppävirralla. Pääkonttorissa sijaitsevat yrityksen hallinto, myynti, osto sekä tuotekehitys.

Myyntikonttoreita meillä on Leppävirran lisäksi Tampereella ja Vantaalla. Gebwell Oy:llä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Gebwell Sverige AB, ja Puolassa, Gebwell Sp. z o.o. Syksyllä 2021 Gebwell Group työllistää 269 henkilöä. Gebwell Groupin liikevaihto oli vuonna 2020 35,8 miljoonaa euroa.

Laitteitamme myyviä ja asentavia LVI-urakoitsijoita on laajalti ympäri Suomea, ja haemme uusia jälleenmyyjiä kaiken aikaa.

Gebwell_3N9A9323
Tuotanto

Oma valmistus

Valmistamme ja myymme kaukolämpöön liittymiseen sekä maalämmön hyödyntämiseen suunniteltuja laitteita. Valmistamme lisäksi Pivaset alkusammutustuotteet.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla nykyaikaisissa 20 000 neliön tuotantotiloissamme. Maalämpöpumput, varaajat, kaukolämmönjakokeskukset ja palopostikaapit valmistuvat ammattitaitoisen henkilöstön tekeminä joustavasti ja laadukkaasti.

Kotimaisuuden merkiksi tuotteillamme on Avainlippu.

Gebwell_3N9A9483_2000px
R&D

Oma tuotekehitys

Gebwell Oy:n oma suunnitteluosasto perustettiin vuonna 2008 oman laitetuotannon aloittamisen yhteydessä. Kokenut ja ammattitaitoinen suunnitteluhenkilöstömme huolehtii tuotteiden korkealaatuisuudesta ja jatkuvasta tuotekehityksestä.

Tuotekehityksemme päämääränä on toimintavarmuuden ohella laitteiden asentamisen ja käytön helppous. Olemme kehittäneet useita innovaatioita laitteiden asennuksen nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi.

Lue lisää

Etsitkö kumppania puhtaamman lämmityksen toteuttamiseen?