Gebwell Smart

Gebwell Smart -käyttöliittymäsovellus

Gebwell Smart® on Gebwell Aries -maalämpöpumpun toiminnan seurantaan ja ohjaamiseen tarkoitettu käyttöliittymäsovellus. Gebwell Aries -maalämpöpumpun käyttöliittymä on näin aina käyttäjän mukana, hänen puhelimessaan.

Käyttöliittymän toteutuksessa on hyödynnetty Gebwell Smart digitaalista maailmaa. Lue lisää »

Gebwell Smart -sovelluksella omakotiasuja ohjaa Aries-maalämpöpumppua kotona lämpöpumpun automaattisesti luoman lähiverkon kautta. Sovellus voidaan ladata iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävään älylaitteiseen – älypuhelimeen ja tablettiin. Gebwell Smart -sovelluksen havainnolliset käyttöliittymänäkymät tekevät maalämpöpumpun käytöstä vaivatonta ja mukavaa.

Sovelluksen kautta voi helposti säätää kodin lämpötilaa tai lisätä lämpimän käyttöveden valmistusta esimerkiksi saunaillan lähestyessä. Sovelluksen avulla voi kytkeä ”poissa kotoa” -toiminnon päälle reissuun lähtiessä ja, jos se unohtui lähdön kiireessä, sen voi tehdä sovelluslaajennuksella 3G/4G-verkossa vaikka taksista matkalla lentokentälle. Ennen kotiin paluuta voi kodin lämpötilan nostaa Gebwell Smartilla takaisin halutulle tasolle, vaikka kotimatkalla. 3G /4G verkon kautta toimivasta etäkäytöstä veloitetaan pieni kuukausimaksu. Hinnasto sivun lopussa.

Gebwell Smartista on saatavilla myöskin selainpohjainen Gebwell Smart työpöytäsovellus, jonka kautta seuraat ja säädät lämpöpumpun toimintaa tietokoneella. Selainpohjaisen sovelluksen käytöstä veloitetaan pieni kuukausimaksu.

  • Gebwell Aries -maalämpöpumppu luo automaattisesti WLAN/Wifi -verkon, jonka kautta Ariesta ohjataan älylaitteeseen ladattavalla Gebwell Smart -sovelluksella.
  • Helppokäyttöisessä Gebwell Smart -käyttöliittymässä on havainnolliset käyttäjänäkymät.
  • Maalämpöpumppua voi säätää ja ohjata omalta kotisohvalta tai sovelluslaajennuksen lunastamalla vaikka matkoilta 3G/4G/5G -verkon kautta.
  • Mahdollisista maalämpöpumpun toiminnan erikoistilanteista tulee viesti sovellukseen.
  • Lämpötilan seuranta voi auttaa ohjaamaan omaa energiankulutusta ja säästämään lämmityskuluissa.

 

Gebwell Smart on ladattavissa seuraavista sovelluskaupoista:

Testaa! Hyödynnä Gebwell Smartin demomahdollisuus – Lataa Gebwell Smart -sovellus maksutta älylaitteeseesi Google Play -kaupasta tai AppStoresta.
Voit testata sovelluksen toimintoja klikkaamalla aloitusnäytön Kokeile-valintaa.

Gebwell Smart palveluhinnasto

Gebwell Smart sovelluksella pystyt seuraamaan ja säätämään Aries lämpöpumpun toimintoja joko lämpöpumpun luoman wifi verkon kautta tai 3G / 4G verkon kautta. Lämpöpumpun wifi verkon kautta ohjaat lämpöpumppua veloituksetta. Gebwell Smart etäkäyttö -palvelulla seuraat ja säädät lämpöpumppua etänä nettiyhteyden kautta mobiiliverkon kautta. Gebwell Smart käyttöliittymästä on tulossa pian myöskin selainpohjainen Gebwell Smart työpöytäsovellus, josta seuraat ja ohjaat lämpöpumppua tietokoneella. Etäkäytöstä ja työpöytäsovelluksesta laskutetaan pieni kuukausimaksu.

Rekisteröidyttyäsi Gebwell Smart sovelluksen käyttäjäksi Gebwell Smart etäkäyttö ja Gebwell Smart työpöytäsovellus ovat käytössäsi veloituksetta 3 + 3 kk (3 kk rekisteröitymisen jälkeen, 3 veloituksetonta lisäkuukautta palvelun tilaamisen jälkeen) ajan. Tämän jälkeen käyttöä voi jatkaa alla olevien hintojen mukaan. Sopimuskausi 12 kk, veloitus ilmaisten kuukausien jälkeen etukäteen kerran vuodessa.

Kohteen asentanut urakoitsija (tai muu haluttu Gebwell Smart yhteistyökumppani) saa kohteen käyttöoikeudet Gebwell Smart valvomoon 3+3 kk ajaksi.

 

Palvelu Hinta € (sis alv)
Gebwell Smart wifi käyttö (käyttö lämpöpumpun oman wifin kautta, oltava wifin kantamalla) 0 €
Gebwell Smart etäkäyttö 5 € / kk
Gebwell Smart työpöytäsovellus 5 € / kk
Gebwell Smart etäkäyttö ja työpöytäsovellus 8 € / kk
Gebwell Smart pörssisähköohjaus 59 € / vuosi

Gebwell Smart työpöytäsovellus

Tietokoneen selaimella käytettävän Gebwell Smart -työpöytäsovelluksessa näet kaikki vastaavat tiedot Aries maalämpöjärjestelmästä kuin Gebwell Smart kännykkäsovelluksen kautta. Kuvassa työpöytäsovelluksen etusivu.