Gebwell Smart

Gebwell Smart -käyttöliittymäsovellus

Gebwell Smart® on Gebwell Aries -maalämpöpumpun toiminnan seurantaan ja ohjaamiseen tarkoitettu käyttöliittymäsovellus. Gebwell Aries -maalämpöpumpun käyttöliittymä on näin aina käyttäjän mukana, hänen puhelimessaan.

Käyttöliittymän toteutuksessa on hyödynnetty Gebwell Smart digitaalista maailmaa. Lue lisää »

Gebwell Smart -sovelluksella omakotiasuja ohjaa Aries-maalämpöpumppua kotona lämpöpumpun oman lähiverkon kautta. Sovellus voidaan ladata iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävään älylaitteiseen – älypuhelimeen ja tablettiin. Gebwell Smart -sovelluksen havainnolliset käyttöliittymänäkymät tekevät maalämpöpumpun käytöstä vaivatonta ja mukavaa.

Sovelluksen kautta voi helposti säätää kodin lämpötilaa tai lisätä lämpimän käyttöveden valmistusta esimerkiksi saunaillan lähestyessä. Sovelluksen avulla voi kytkeä ”poissa kotoa” -toiminnon päälle reissuun lähtiessä ja, jos se unohtui lähdön kiireessä, sen voi tehdä sovelluslaajennuksella 4G/5G-verkossa vaikka taksista matkalla lentokentälle. Ennen kotiin paluuta voi kodin lämpötilan nostaa Gebwell Smartilla takaisin halutulle tasolle, vaikka kotimatkalla.

4G/5G verkon kautta toimiva etäkäyttö on tällä hetkellä maksuton, mutta jatkossa siitä tullaan veloittamaan pieni kuukausimaksu.

  • Gebwell Aries -maalämpöpumppu luo automaattisesti WLAN/Wifi -verkon, jonka kautta Ariesta ohjataan älylaitteeseen ladattavalla Gebwell Smart -sovelluksella.
  • Helppokäyttöisessä Gebwell Smart -käyttöliittymässä on havainnolliset käyttäjänäkymät.
  • Maalämpöpumppua voi säätää ja ohjata omalta kotisohvalta tai vaikka matkoilta 4G/5G -verkon kautta.
  • Mahdollisista maalämpöpumpun toiminnan erikoistilanteista tulee viesti sovellukseen.
  • Lämpötilan seuranta voi auttaa ohjaamaan omaa energiankulutusta ja säästämään lämmityskuluissa.

 

Gebwell Smart on ladattavissa seuraavista sovelluskaupoista: