Puhdasta lämpöä yhdessä

Laitteidemme, kaukolämmönjakokeskusten, lämpöpumppujen ja varaajien, asentamiseen tarvitaan ammattitaitoisia kumppaneita.

Yhdessä heidän kanssaan luomme puhtaampaa tulevaisuutta, ratkaisu ja kiinteistö kerrallaan. Tällä sivulla esittelemme kumppaneitamme.

Vehmasputki
SATAKUNTA

Vehmasputki tekee LV-työt kaikenkokoisiin kohteisiin Satakunnan alueella

Jo vuonna 1976 perustettu Vehmasputki toteuttaa kaikenlaisia putki- ja LV-töitä kaikenkokoisiin ja -tyyppisiin kohteisiin Satakunnan alueella. Porista käsin toimivan yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu kaikki hanan vaihdosta suuriin energiatehokkuusurakoihin.

Yrityksen liikevaihto oli 9 miljoonaa vuonna 2023 ja se työllistää reilut 50 henkilöä erilaisissa toimisto- ja asennustöissä. Yrityksen asentajilta hoituvat erilaiset putki-, automaatio-, jäähdytys- ja sähkötyöt.

Lue lisää yrityksestä
IisalmenPutkiasennus1600x1200
SAVO JA LAPPI

Iisalmen Putkiasennus Oy, Levin-Kittilän LVI Oy ja Savon LVI-Talo Oy

Iisalmen Putkiasennus Oy, Levin-Kittilän LVI Oy ja Savon LVI-Talo Oy toimivat neljältä paikkakunnalta käsin tarjoten kattavasti LVIAK-alan palveluita asiakkailleen.

Yritysten toimintaan kuuluu kaikki LVIAK-alan työt suunnittelusta asennukseen, järjestelmien mittauksiin ja säätöihin sekä huoltotoimintoihin. Huoltopalveluita tarjotaan 100 kilometrin säteellä toimipisteistä eli Iisalmesta, Kuopiosta, Lapinlahdelta ja Kittilästä.

Lue lisää yrityksistä
Proheat1520x850
Etelä-Suomi

Proheat Oy

Proheat toteuttaa kiinteistöjen energiahallintauudistuksia kokonaisvaltaisesti – nostaen kiinteistön energiatehokkuutta olosuhteet huomioiden. Proheat on erikoistunut erityisesti liike- ja teollisuuskiinteistöjen maalämpösaneerauksiin.

Yritys toimii Lappeenrannasta käsin koko Etelä-Suomen alueella.

Lue lisää yrityksestä
Pipeco Talotekniikka1520x850
Savo-Karjala

Pipeco Talotekniikka Oy

Kuopiolainen Pipeco Talotekniikka Oy toteuttaa talojen ja kiinteistöjen LVI-urakointeja, putkiremontteja sekä lämmitys- ja viilennysasennuksia. Yrityksen erityisosaamisalue on kiinteistöjen lämmitysratkaisut. Pipeco asentaa kaukolämmönjakokeskuksia sekä lämpöpumppuja.

Yritys palvelee niin omakotiasukkaita kuin taloyhtiöitä koko Savo-Karjalan alueella.

Lue lisää yrityksestä
TomAllenSenera1520x850
Koko Suomi

Tom Allen Senera

Tom Allen Senera on Suomen johtava ympäristöystävällisen lämmityksen ja jäähdytyksen toteuttaja. Yrityksen tavoitteena on toteuttaa asiakkaille ympäristöystävällinen ja kustannustehokas lämmitys ja jäähdytys.

Yritys on asentanut yli 12 000 lämpöpumppujärjestelmää erilaisiin kiinteistöihin.

Lue lisää yrityksestä
LampohuoltoGroup1600x1200
Koko Suomi

Lämpöhuolto Group

Lämpöhuolto Group asentaa kaukolämpöä ja lämpöpumppuja koko Suomen alueella.

Lämpöhuolto Group asentaa kaukolämmönjakokeskuksia ja tekee patteriverkoson perussäätöjä. Tämän lisäksi Lämpöhuolto asentaa lämpöpumppuja – 1000 vuosittaisen ilmalämpöpumpun lisäksi yritys asentaa myös ilma-vesi- ja maalämpöpumppuja.

Lue lisää yrityksestä
IVT-Turku1850x1233
Lounais-Suomi

IVT Turku

IVT Turku asentaa erityisesti maalämpö- ja ilmavesilämpöpumppuja Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

IVT Turku on asentanut noin 2500 maalämpöpumppua kotitalouksiin sekä noin 115 maalämpöjärjestelmää isoihin kiinteistöihin kuten päiväkodit, koulut ja kerros- ja rivitalot. Lisäksi yritys on urakoinut 41 LTO-järjestelmää joko maalämmön tai kaukolämmön yhteyteen.

Lue lisää yrityksestä