Luonnollista lämpöä omakotitaloille

Koti on elämän sydän. Tarjoamme omakotiasujille luotettavia ja
ympäristöystävällisiä ratkaisuja kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Pyydä tarjous

Energiatehokkaat lämmitysratkaisut pientaloille

Gebwellin energiatehokkaat maalämpö- ja kaukolämpöratkaisut säästävät rahaa, aikaa ja vaivaa.

Palvelevien Gebwell-jälleenmyyjien kautta saat tarpeisiisi parhaiten soveltuvat kokonaisratkaisut, joihin kuuluvat korkealaatuiset laitteet sekä asiantuntevat palvelut.

Avustus_Pientaloille1520x850
Maalämpö

Luonnollista lämpöä omakotitaloille

Maalämpö on helppo ja huoleton lämmitysmuoto omakotitaloille. Maalämpöpumppu ei vaadi juuri lainkaan huoltoa ja sen säätäminen on yksinkertaista. Maalämpöpumppu lämmittää kotisi sisätilat sekä lämpimän käyttöveden. Maalämpöjärjestelmän avulla voit hoitaa kesähelteellä myös talosi viilennyksen.

Lisää maalämmöstä
shutterstock_1449930014-2

Maalämpö helpottaa omakotiasujan arkea

Gebwellin asiakkaana voit keskittyä elämiseen, eikä päiväohjelmasi pyöri talon lämmittämisen ympärillä. Asiantuntevat yhteistyökumppanimme hoitavat koko prosessin alusta loppuun: suunnittelun, kaivonporauksen ja tarvittavat maatyöt, maalämpöpumpun asennuksen, käytön opastamisen sekä huollon.

Maalämpö soveltuu sekä uusiin omakotitaloihin että entisen lämmitysjärjestelmän, esimerkiksi öljylämmityksen, korvaajaksi.

Kuusi askelta maalämpöpumpun hankintaan
Maalampo-kannattaa

Tuntuvia säästöjä lämmityskuluissa ja talosi arvonnousua

Maalämpö voi pienentää lämmityskustannuksiasi jopa 75 %, joten investoinnin takaisinmaksuaika on suhteellisen lyhyt. Maalämpöpumppu tuottaa sähkönkulutukseensa nähden ainakin kolminkertaisen määrän lämpöenergiaa.

Maalämpö on riskitön sijoitus kaikin puolin ja investoinnilla on hyvä vuosituotto. Kun ilmainen lämpö saadaan suoraan tontillasi olevasta peruskalliosta, olet suojassa mahdollisilta energiahintojen vaihteluilta. Maalämpö nostaa lisäksi talon arvoa yleensä enemmän kuin siihen on sijoitettu rahaa.

Mitä maalämpö maksaa?
AvustusPientaloille1520x850

Näin hankit maalämpöpumpun omakotitaloosi

Toimitamme maalämpöpumput asiantuntevien jälleenmyyjiemme kautta. Välitämme lähettämäsi tarjouspyynnön alueesi jälleenmyyjälle, joka on sinuun yhteydessä ja ottaa tarkemmat tiedot mm. talosi koosta ja energiatarpeesta.

Jälleenmyyjä mitoittaa antamiesi tietojen perusteella taloosi soveltuvan lämpöpumpun ja lähettää sinulle tarjouksen lämpöpumpusta paikoilleen asennettuna. Saat halutessasi tarjouksen myös keruupiirin toteutuksesta.

Gebwell jälleenmyyjäsi löydät täältä

Gebwell maalämpöpumput omakotitaloille

Gebwell Aries maalämpöpumppu on ensimmäinen suomalainen omakotiluokan maalämpöpumppu, jossa käytetään edistyksellistä invertteriteknologiaa ja IoT-ohjausta. T3 Inverter erilliseen varaajaan yhdistettävä maalämpöpumppu suurempaan omakotitaloon tai suurempaan lämpimän käyttöveden tarpeeseen.

Haluatko tarjouksen maalämmöstä?

Kaukolämpö

Gebwell kaukolämpöratkaisut omakotitaloille

Kaukolämpö on luotettava ja tasainen lämmitysmuoto, jota on saatavilla miltei kaikissa kaupungeissa ja taajamissa. Kaukolämmitetyssä talossa on miellyttävää asua ja kaukolämmitys on vaivaton käyttäjilleen. Talosi lämpiää tasaisesti, eikä esimerkiksi sähkökatkot vaikuta talon lämmitykseen.

Kaukolämmön toimintaperiaate Kaukolammon-toimintaperiaate
Kaukolampo-omakotitaloille

Säästöä lämmityskuluihin ekologisesti

Kaukolämpö on energiatehokas ja ekologinen lämmitystapa. Se on kokonaiskustannuksiltaan edullista ja sen hinnoittelu on vakaata.

Suurin osa Suomessa käytetystä kaukolämmöstä syntyy sähköntuotannon yhteydessä lauhdelämpönä. Tällaisella yhteistyöllä säästetään paljon energiaa, ja samalla vähennetään huomattavasti ympäristöpäästöjä.

Ymparistoystavallinen-kaukolampo

Ympäristöystävällinen kaukolämpö

Kaukolämpö on energiaa ja ympäristöä säästävä lämmitysmuoto. Suomessa 80 % kaukolämmöstä tuotetaan yhteistuotannossa sähköä tuottavan laitoksen kanssa, jonka ylimääräinen lauhdelämpö käytetään kaukolämpöverkossa. Tällä tavalla voimalan hyötysuhde saadaan korkeaksi ja säästetään paljon energiaa.

Yhteistuotannossa ympäristöpäästöt ovat noin 30 % pienemmät kuin tuotettaessa sähköä ja lämpöä erillisissä tuotantolaitoksissa. Se onkin yleisesti tunnustettu keino ilmaston suojelemiseksi, ja sen edistämisen on arvioitu olevan suurin yksittäinen keino vähentää kasvihuonepäästöjä.

Gebwell pientalokeskukset omakotitaloille

Pientaloille tarkoitetut G-Power-kaukolämmönjakokeskus on saatavana 2- ja 3-piirisenä. Kaksipiirisessä lämmönjakokeskuksessa on säätöpiirit käyttöveden sekä lämmitysverkon tarvitseman lämpimän veden valmistukseen. Kolmannen säätöpiirin avulla voidaan esimerkiksi lämmittää kosteita tiloja ympäri vuoden riippumatta muiden tilojen lämmitystarpeesta. G-Power Easy pientalokeskus on suunniteltu erityisesti saneerauskohteisiin, joissa ei ole lämpimän käyttöveden kiertoa.

Haluatko tarjouksen kaukolämmönjakokeskuksesta?

Maalampo-ja-lammin-kayttovesi
Energiavaraajat

Riittävästi lämmintä vettä ekologisesti ja taloudellisesti

Energiavaraajaa käyttämällä saadaan tuotettua miellyttävän tasainen huonelämpötila ja riittävä määrä lämmintä vettä ekologisesti ja taloudellisesti. Energiavaraaja varastoi ja tasaa lämmitysjärjestelmän tuottamaa lämpöä, minkä jälkeen se käytetään kiinteistön ja käyttöveden lämmittämiseen.