Puhdasta lämpöä pohjoisen asenteella

Kotimainen kumppani maalämpöön ja kaukolämpöön.
Ota yhteyttä

Tehdään yhdessä puhtaampi tulevaisuus

Tiedämme suomalaisina, mitä luonto meille merkitsee. Osaamme arvostaa ympärillämme olevaa puhtautta ja ymmärrämme luonnon merkityksen elämässämme.

Gebwellin tuotteet ja palvelu tunnetaan laadusta, joka syntyy suomalaisesta tavasta toimia ja ajatella. Kun valitset meidän tuotteemme, tiedät tekeväsi hyvää meille kaikille. Puhtaat ja älykkäät, täällä Leppävirralla suunnitellut ja valmistetut lämmitys- ja jäähdytyslaitteemme ovat puhdasta lämpöä aidoimmillaan.

laatu
Laatu

Me arvostamme laatua 

Toiminnan ja tuotteiden laatu on ollut menestyksemme salaisuus koko historiamme ajan. Laadun takeena on ihmistemme tinkimätön asenne ja ammattitaito, halu suunnitella ja valmistaa maailman parhaita laitteita kestämään pohjoisen äärioloissa.

luonto
Luonto

Me arvostamme luontoa

Mitä puhtaampaa lämpöä käytämme, sitä paremmin maapallomme voi. Siksi meistä tuntuukin äärimmäisen hyvältä ja merkitykselliseltä, että olemassaolomme perimmäinen syy on tuottaa niin ihmisten iloksi kuin maapallomme hyväksi puhdasta lämpöä.

3N9A8828
Yhteistyö

Me arvostamme yhteistyötä

Meille mikään ei ole mahdotonta, kun kyseessä on asiakkaidemme toiveet. Pitkien asiakassuhteiden takana on välitön ja mutkaton asenteemme sekä lähtökohta, että pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme toiveet. Hyvä ja avoin yhteistyö palkitsee aina kaikkia osapuolia. 

Gebwell-Taurus-Heat-Pump
Design

Me arvostamme tyyliä

Onhan se kiva kuulla, kun jokin miellyttää silmää. Panostamme laadun ja luotettavuuden lisäksi tuotteidemme ulkonäköön. Huoliteltu design ja viimeistellyt yksityiskohdat ovat entistä tärkeämpiä asiakkaillemme ja siksipä haluamme tuotteidemme edustavan myös tyyliltään markkinoiden kärkeä.

Nauttimaan yhdessä puhtaasta lämmöstä

Meidät tunnetaan alan edelläkävijänä, kun puhe kääntyy ympäristöystävällisiin ja käyttäjille helppokäyttöisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Kerrommekin sinulle mielellämme lisää, millaisia mahdollisuuksia voimme sinulle tarjota.

Puhtaampi tulevaisuus, se kiinnostaa!

Kuten suomalaiset yleensä, me arvostamme ympäristöä, kestävyyttä ja sitä, että asiat ympärillämme toimivat. Tutustu alta edistyksellisiin puhtaan lämmön maalämpö- ja kaukolämpöratkaisuihimme.

landingpage_ikonit_omakotitalot

Omakotitalot

Koti on elämän sydän. Tarjoamme omakotiasujille huolettomia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Lue lisää
landingpage_ikonit_isot_asuinkiinteistot

Isot asuinkiinteistöt

Myös rivi- ja kerrostaloissa asuvat saavat nauttia luotettavista maalämpö- ja kaukolämpöratkaisuistamme. Lämmityksen ja jäähdytyksen lisäksi repertuaaristamme löytyy ratkaisut poistoilman lämmöntalteenottoon.

Lue lisää
landingpage_ikonit_julkiset_rakennukset

Julkiset rakennukset

Tarjoamme puhdasta lämpöä eli maalämpö- ja kaukolämpöratkaisuja myös julkisten kiinteistöjen kuten koulujen ja päiväkotien lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Lue lisää
landingpage_ikonit_teollisuus_liikekiinteistot

Teollisuus- ja liikekiinteistöt

Laitteitamme on toimitettu lukuisiin liike- ja teollisuuskiinteistöihin ympäri Suomea, kuten ostoskeskuksiin, päivittäistavaraliikkeisiin, logistiikkakeskuksiin ja toimistorakennuksiin.

Lue lisää

Kiinteistöjen lämmitys moninaistuu

Teetimme tutkimuksen, jossa selvitettiin ammattilaisten näkemyksiä tulevaisuuden lämmitystavoista. Kyselytutkimukseen osallistui rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisia: LVI-suunnittelijoita, kiinteistöpäälliköitä- ja managereita ja isännöitsijöitä. Puolet kiinteistöpäälliköistä ja isännöitsijöstä ilmoitti suunnittelevansa lämmitystavan vaihtamista hallinnoimassaan kohteessa. Erityisesti kaukolämmöstä ja öljystä ollaan halukkaita irtautumaan ja suurin osa vaihtajista suunnittelee vaihtamista maalämpöön. Pitkällä aikavälillä kyselyyn vastanneet asiantuntijat uskovat lämmitysmuotojen moninaistuvan ja erilaisten hybridimallien yleistyvän.

Brochure white

Lataa esite kiinteistölämpöpumpuista

Kiinteistöluokan lämmityslaitteemme ovat Suomessa eniten asennettujen joukossa. Käy lataamassa kiinteistölämpöpumppuesitteemme ja tutustut samalla niin laajaan mallistoomme kuin edistykselliseen ja älykkääseen digitaaliseen Gebwell Smart -maailmaan.