Tehokasta lämmitystä julkisiin kiinteistöihin

Tarjoamme tehokkaat maalämpö- ja kaukolämpöratkaisut julkisten kiinteistöjen
kuten koulujen ja päiväkotien lämmitykseen ja jäähdytykseen.

 

Kaukolämpö ja maalämpö julkisiin rakennuksiin

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto, jonka etuja ovat huolettomuus, luotettavuus, laaja saatavuus ja kilpailukykyinen hinta. Kaukolämpöä on saatavilla Suomessa lähes kaikissa taajamissa ja kaupungeissa. Kompakti kaukolämmönjakokeskus mahtuu pieneenkin tekniseen tilaan. Suuremmissa kaupungeissa on tarjolla myös kaukojäähdytystä, jolla kiinteistön saa jäähdytettyä ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti.

Jos kaukolämpöä ei ole saatavilla, maalämpö on varteenotettava vaihtoehto myös julkisten rakennusten lämmittämiseen. Maalämpö on energiatehokas, ympäristöystävällinen ja taloudellinen lämmitystapa. Kesällä energiakaivoja voi hyödyntää myös kiinteistön viilennykseen. Lähes ilmainen maaviilennys lyhentää investoinnin takaisinmaksuaikaa entisestään.

Leppakertun-koulu

Referenssejä

Gebwell lämpöpumppuihin ja G-Power kaukolämmönjakokeskuksiin perustuvia lämmitysjärjestelmiä on asennettu lukuisiin julkisiin kiinteistöihin ympäri Suomea. Gebwell lämmitysjärjestelmiä on asennettu muun muassa päiväkoteihin, kouluihin, palvelutaloihin, paloasemiin, kirkkoihin, kirjastoihin, museoihin, sairaaloihin, metroasemiin, jalkapallostadioneille sekä uima- ja liikuntahalleihin.

Tutustu kohteisiin

Gebwell lämmitystuotteet julkisiin rakennuksiin

Julkisiin rakennuksiin soveltuvat muun muassa alla olevat kaukolämpö- ja lämpöpumpputuotteemme

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä myyntiimme!