Energiavaraajat

Energiavaraajat

Varaajan käyttö on ekologinen ja taloudellinen tapa saada miellyttävän tasainen huonelämpötila ja riittävästi lämmintä vettä.

Varaaja varastoi ja tasaa lämmitysjärjestelmän tuottamaa lämpöä, minkä jälkeen se käytetään kiinteistön ja käyttöveden lämmittämiseen.

Varaaja ja erilaiset lämmitysmuodot

Varaaja sopii käytettäväksi monien lämmitysmuotojen yhteydessä. Se mahdollistaa myös eri energiamuotojen rinnakkaiskäytön.

Maalämpöä käytettäessä varaaja on lähes välttämätön hankinta. Se voi olla rakennettuna maalämpöpumpun sisään tai erillisinä yksikkönä.

Sähkölämmityksessä varaaja mahdollistaa edullisen yösähkön käytön. Puulämmityksessä tehokkaan varaajan avulla voidaan vähentää kattilan lämmityskertoja.

Puskurivaraajalla saadaan lisättyä lämmitysjärjestelmän vesitilavuutta. Suurempi vesitilavuus tuo lämmitysjärjestelmään vakautta ja parantaa lämpöpumpun toimintaa.

Käyttövedenlämmittimet

Gebwell KVL300, moduulimallinen vedenlämmitin eli lämminvesivaraaja on tarkoitettu lämpimän käyttöveden valmistukseen ja varaamiseen omakoti- ja rivitaloissa sekä vapaa-ajan asunnoissa.

Varaaja tuottaa lämmintä vettä koko perheen tarpeisiin. KVL300:n edistyneet eristeratkaisut tuovat tuntuvaa lisäsäästöä sekä kuormittavat vähemmän ympäristöäsi.