Luotettavaa lämmitystä taloyhtiöille

Tarjoamme luotettavat maalämpö- ja kaukolämpöratkaisut isojen asuinkiinteistöjen
kuten rivi- ja kerrostalojen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Valikoimassamme on myös
energiatehokkaat järjestelmät poistoilman lämmöntalteenottoon.

Lämpöpumput, kaukolämmönjakokeskukset ja poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmät suuriin asuinkiinteistöihin

Laajassa lämpöpumppu- ja kaukolämmönjakokeskusvalikoimassamme on myös suuriin asuinkiinteistöihin soveltuvat mallit. Gebwell Combi ratkaisussamme poistoilman lämmöntalteenottoon yhdistyvät molemmat järjestelmät saumattomasti ja energiatehokkaasti.

Viherkeiju
Maalämpö

Maalämpö soveltuu myös rivi- ja kerrostaloihin

Maalämpö on helppo ja taloudellinen lämmitysmuoto taloyhtiölle. Kiinteistön ollessa isompi, säästöt lämmityskuluissa ovat tuntuvammat ja investointi maksaa itsensä nopeammin takaisin. Taloyhtiön asukkaat pääsevät nauttimaan maalämmön hyödyistä pienempien vastikkeiden muodossa.

Maalämpö nostaa talon arvoa yleensä enemmän kuin siihen on sijoitettu rahaa. Lämmityssäästöissä saatavan hyödyn lisäksi myös huoneistojen jälleenmyyntiarvo nousee.

Maalämpöä kerrostaloon?

Kyllä vain! Maalämpö soveltuu erinomaisesti myös kerrostalojen lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. Katso havainnollinen videomme kuinka edetä taloyhtiön maalämpöinvestoinnin kanssa.

As-Oy-Maisterinkulma

Energiatehokas maalämpö suurten kiinteistöjen lämmityksessä

Maalämmön suosio kasvaa yhä enenevässä määrin taloyhtiöiden, julkisten rakennuksien ja muiden suurten kiinteistöjen lämmitysmuotona sen helppouden ja taloudellisuuden vuoksi. Kiinteistön maalämpöjärjestelmän hankinta tarvitsee onnistuakseen huolelliset mitoitukset, hyvän suunnittelun ja erinomaisen toteutuksen käyttöönottoineen. Nämä kannattaa suurten kiinteistöjen, kuten kerrostalojen, osalta teettää osaavilla ammattilaisilla.

 

Maalämmön suosio kasvussa suurten kiinteistöjen lämmityksessä
Helppo-kayttoonotto

Helppo käyttöönotto

Gebwell jälleenmyyjältä saat joustavasti ja helposti taloyhtiöönne kiinteistön kokoon ja tarpeisiin mitoitetun maalämpöratkaisun. Gebwell jälleenmyyjä vastaa suunnittelun ja asennuksen lisäksi myös käytön ohjeistamisesta sekä laitteiden huollosta. Käyttöönoton ja käytön opostuksen voi myös tilata meiltä.

Käyttöönoton ja käytönopastuksen tilaaminen

Pyydä tarjous maalämpöratkaisusta taloyhtiöön!

Luotettava-kaukolampo
Kaukolämpö

Huoletonta kaukolämmitystä taloyhtiöille

Kaukolämpö on taloyhtiöille edullinen ja energiatehokas lämmitysmuoto, jonka kustannukset pysyvät hyvin hallinnassa.

Gebwellin suuriin kiinteistöihin suunnitellut G-Power-kaukolämmönjakokeskukset mitoitetaan jokaiseen kohteeseen sopivaksi lähtötietojen perusteella.

Luotettavaa-tehoa-kaukolampo

Luotettavaa tehoa kaikenlaisiin kohteisiin

G-Power-kaukolämmönjakokeskukset sopivat niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Ne on helppo asentaa ja huoltaa, ja molemmat toimenpiteet hoituvat sujuvasti jälleenmyyjämme kautta.

G-Power-kaukolämmönjakokeskus soveltuu patteri-, lattia- ja ilmalämmitykseen sekä käyttöveden lämmittämiseen. Sen avulla koko kiinteistön lämmitys hoituu luotettavasti ja huolettomasti.

Joskus uuden kaukolämmönjakokeskuksen hankinta voi tulla yllättävän nopeasti, silloin ratkaisu on G-Power Express – kaukolämmönjakokeskus, joka toimitetaan asiakkaalle jopa viikossa tilauksesta.

Kaukolammon-periaate-2

Kaukolämmön toimintaperiaate

Kaukolämpöä tuotetaan lämmön ja sähkön yhteistuotantolaitoksissa tai lämpökeskuksissa. Kaukolämmön polttoaineina voidaan käyttää mm. maakaasua, kivihiiltä, turvetta, puuta tai biokaasua. Lähes 80 % kaukolämmöstä saadaan lämpöä ja sähköä tuottavista laitoksista, teollisuuden ylijäämälämpönä tai kaatopaikkojen biokaasujen poltosta.

Kaukolämmön toimintaperiaate

Pyydä tarjous kaukolämmönjakokeskuksesta!

Lammontalteenotto

Energiatehokasta lämmitystä poistoilman lämmöntalteenotolla

Kerrostalosta koneellisesti poistettavan huoneilman mukana poistuu huomattava määrä jo kerran maksettua lämpöenergiaa. Poistoilman lämmöntalteenotto on tämän lämpöenergian ottamista talteen ja käyttämistä uudelleen kerrostalon lämmitykseen.

Lue lisää poistoilman lämmöntalteenotosta
Varaajat-LPR
Energiavaraajat

Energiavaraajalla vakautta ja säästöä

Oikein mitoitetun varaajan avulla voidaan varmistaa tasainen huonelämpö ja lämpimän käyttöveden riittävyys koko taloyhtiölle.

Energiavaraajan ansiosta lämmityslaitetta voidaan kuormittaa korkealla ja tasaisella teholla saavuttaen paras mahdollinen hyötysuhde. Tällä tavalla säästetään lämmityskustannuksissa, ja samalla panostetaan ympäristöystävällisyyteen.

Energiavaraaja sopii käytettäväksi monien eri lämmitysmuotojen yhteydessä. Se mahdollistaa useampien lämmönlähteiden rinnakkaiskäytön sekä lämmitysjärjestelmän vaivattoman vaihdon tulevaisuudessa.

Energiavaraajat suuriin asuinkiinteistöihin

Gebwellin valikoimista löytyy erikokoisia varaajia erilaisiin tarpeisiin. Energiavaraajan mitoitukseen vaikuttavat mm. seuraavat asiat:

- Kiinteistön koko ja asukkaiden määrä
- Lämmönlähde ja sen teho sekä hyötysuhde
- Käytössä olevan tilan koko
- Lämmityspiiriin tarvittava lämpötila

Pyydä tarjous taloyhtiön lämmitysratkaisusta!