Se edistyksellisempi lämpöpumppu omakotitaloille - Gebwell Aries

Kiinteistöjen lämmityslaitteiden Suomen markkinajohtaja Gebwell tuo uusimmat lämpöpumpputeknologian innovaatiot kaikkien kotitalouksien ulottuville. Valitsemalla Gebwell Aries -lämpöpumpun säästät rahaa, aikaa ja vaivaa!

Ammattilaiskohteiden teknologiat käytössä

Gebwell Aries on ammattilaiskohteista tuttuja teknologioita hyödyntävä invertteriohjattu maalämpöpumppu. Käyttäjä voi ohjata lämpöpumppuaan helpon mobiilisovelluksen ja lämpöpumpun luoman langattoman lähiverkon kautta.

Suomen ensimmäinen invertteriohjattu maalämpöpumppu

Gebwell Aries on ensimmäinen Suomessa valmistettu invertteriohjattu omakotiluokan maalämpöpumppu. Uusinta teknologiaa hyödyntävän lämpöpumpun kierroslukuohjattu kompressori mukautuu talosi energiatarpeen mukaan. Invertteriohjauksen ansiosta lämpöpumppu toimii aina optimoidulla lämmitysteholla.

Lämpöpumppu yhdistetään jo tehtaalla etäyhteyteen, jonka kautta teknisen tukemme ja huoltoliikkeen ammattilaiset pääsevät helposti tarkistamaan järjestelmäsi tilanteen.

Gebwell Aries on suunniteltu ja valmistettu Leppävirralla.


Trustmary Reviews

GebwellSmartKadessa1600x1200
Edistyksellinen

Ohjaa puhelimella vaikka kotisohvalta

Gebwell Aries on maailman ensimmäinen IoT (esineiden internet) -lämpöpumppu. Aries lämpöpumppu on langattomassa yhteydessä Gebwell Smart pilvipalveluun. Aries lämpöpumppua ohjataan käyttöliittymällä, joka löytyy omasta puhelimestasi. Aries on pilvipalvelun kautta yhteydessä Gebwell Smart valvomoon, josta huoltoliike voi tarvittaessa seurata laitteen tilaa.

Lataa esite
Puhelimet1600x1200white
Helppokäyttöinen

Gebwell Smart - selkeä käyttöliittymä puhelimessasi

Gebwell Arieksen käyttöliittymä on aina mukanasi – puhelimessasi. Aries lämpöpumppua voi ohjata kotona laitteen oman lähiverkon kautta Gebwell Smart sovelluksella.

4G/5G verkon kautta lämpöpumppua voi seurata ja säätää Gebwell Smart sovelluksella jopa ulkomailta käsin. Sovellus on ladattavissa iOS- tai Android- käyttöjärjestelmää hyödyntäviin älypuhelimiin. Lämpöpumppua voi ohjata myös lämpöpumpun ohjauspaneelin kautta.

 

Tutustu mobiilisovellukseen
Spot-Price-Electricity1520x850
Säästöä

Säästä lämmityskuluissa pörssisähköohjauksella

Gebwell Aries lämpöpumppuihin on nyt saatavilla pörssisähköohjaus. Pörssisähköohjauksen avulla lämpöpumpun lämmitystoimintoa voidaan ohjata edullisempiin sähkönostotunteihin, ja pois kalliista sähkönhuippukulutusajoista.

Lue lisää pörssisähköohjauksesta

Pyydä tarjous maalämpöratkaisusta

Pyydä meiltä tarjous maalämpöratkaisusta. Välitämme tarjouspyyntösi lähimmälle Gebwell jälleenmyyjällesi, joka on sinuun yhteydessä.

Valitse Gebwell Aries

  • Sisäänrakennettu langaton Wi-Fi ja etäyhteys. 4G/5G verkon kautta lämpöpumppua on mahdollista ohjata vaikka ulkomailta käsin.
  • Vakiona oleva etäyhteys Gebwell Smart valvomoon tuo huolettomuutta – valvomosta huoltoliike pääsee näkemään järjestelmän tilanteen reaaliaikaisesti.
  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä Gebwell Smart on aina taskussasi –  puhelimellasi.
  • Lisäpalveluna lämpöpumppuun on saatavilla lämmityksen pörssisähköohjaus, joka voi tuoda lisäsäästöjä lämmityskuluissa.
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Ammattilaatua sinunkin kotiisi

  • Ensimmäinen suomalainen omakotilämpöpumppu, jossa käytetään edistyksellistä invertteriteknologiaa.
  • Invertteriohjattu kompressori optimoi järjestelmän lämmitystehoa.
  • SCOP (0°/35°) Aries6: 5,6; Aries12 5,8
  • Energialuokka A+++
  • 5 vuoden takuu

Gebwell Aries lämpöpumput valmistaa

Gebwell Oy
Patruunapolku 5
79100 Leppävirta
puh. 020 1230 800

Gebwell Aries lämpöpumput myy asiantunteva jälleenmyyjäverkostomme