Mot en renare framtid

 

Vi har alltid vetat hur meningsfullt vårt arbete är

– vi visar vägen mot en renare framtid

Gebwell_3N9A9103
Pure heat

Vad betyder ren värme för oss?

Vi är kända som ett företag vars värmepumpar och fjärrvärmeprodukter kan användas med gott samvete. Vi anser att utnyttjande och användning av ren värme är en attityd, en klimatåtgärd som känns bra. 

Vi är medvetna om att vi har mer möjligheter än någonsin. Energisektorn genomgår en omvandling och människor blir alltmer intresserade av miljöhänsyn och hur de själva kan bidra till en bättre morgondag.

 

JuuretLeppavirralla
Vi är Gebwell

Våra rötter finns i Leppävirta

En mänsklig kultur som bygger på värderingar är hjärtat i vårt företag och att arbeta i enlighet med dessa värderingar inspirerar oss att varje dag göra vårt bästa för en renare framtid. 

Inhemsk tillverkning, vårt förhållande till och respekt för naturen är saker vi värnar om, och viktigt är också att njuta av livet.

Alla våra produkter utformas och tillverkas i Leppävirta i Finland. Bergvärmepumpar, ackumulatorer, fjärrvärmecentraler och brandpostskåp tillverkas med flexibilitet och hög kvalitet av vår yrkeskunniga personal.

HaemmeValmistuspäällikköä1520x1140
Vi är Gebwell

Gebwell i Finland och i världen

Våra rötter och vårt huvudkontor finns i Leppävirta, men vi blickar ut mot världen. Vi har en stark ambition att tillhandahålla miljövänliga och smarta uppvärmnings- och kylningslösningar även utanför Finlands gränser. Vår huvudmarknad är Finland, men vår export växer snabbt.

Läs mer om oss

Pure heat

Vi har en tydlig riktning. dvs. en renare framtid. Vi bygger rena och intelligenta uppvärmnings- och kylningslösningar som utvecklas för att vara de bästa i världen under extrema förhållanden i Finland.

Vision

Vision

Vi ligger i framkant i värmepumps- och fjärrvärmeindustrin. Vi utvecklar lösningar för världens viktigaste energiutmaningar.

Mission

Mission

Bli den bästa partnern i branschen genom att skapa miljövänliga och hållbara uppvärmnings- och kylningslösningar.

Purpose

Syfte

Vi bygger rena och intelligenta energisystem för framtiden.

Letar du efter en partner för att genomföra ren värme?