Om företaget

Våra rötter finns i Leppävirta, Norra Savolax.

Här i den finska värmehuvudstaden är vi specialiserade på
miljövänliga och energieffektiva värme- och kyllösningar för fastigheter.

 

 

 

Gebwell_3N9A8784
Gebwell AB

Företaget från Leppävirta

Vårt huvudkontor och produktionsanläggningar ligger i Leppävirta. Företagets huvudkontor finns inom företagets administration, försäljning, inköp och produktutveckling.

Utöver Leppävirta har vi försäljningskontor i Tammerfors och Vanda. Gebwell Oy har dotterbolag i Sverige, Gebwell Sverige AB, och i Polen, Gebwell Sp. Zoo. Pivaset Oy, som tillverkar brandsläckningsprodukter, bildades som eget dotterbolag i november 2022. Våren 2022 kommer Gebwell Group att anställa närmare 300 personer. Gebwell Groups omsättning 2021 var 41,5 miljoner euro.

Det finns ett brett utbud av VVS-entreprenörer som säljer och installerar vår utrustning över hela Finland, och vi söker hela tiden efter nya återförsäljare.

Gebwell_3N9A9323
Produktion

Egen produktion i moderna produktionsanläggningar

Vi tillverkar och säljer utrustning avsedd för anslutning till fjärrvärme och utnyttjande av geotermisk energi.

Alla våra produkter designas och tillverkas i Leppävirta i våra moderna 20 000 kvadratmeter stora produktionsanläggningar. Bergvärmepumpar, ackumulatortankar, fjärrvärmecentraler och brandposter färdigställs på ett flexibelt och högkvalitativt sätt av professionell personal.

Vårt dotterbolag Pivaset Oy, även det i Leppävirta, tillverkar brandsläckningsprodukter.

 

Nyckelflagga1600x1200
Nyckelflagga

Inhemsk kvalitet

Som ett tecken på hemlighet har våra produkter Nyckelflagga sertifikat.

Nyckelflaggan kan beviljas en produkt som tillverkats eller en tjänst som producerats i Finland. Därtill ska produkten eller tjänsten vara inhemsk till minst 50 %. I medeltal är de produkter som beviljats Nyckelflaggan inhemska till mer än 80 %.

Nyckelflaggan berättar att produkten är tillverkad eller att tjänsten är producerad i Finland och att processen sysselsätter folk i Finland.

Nyckelflagga sertifikat
Gebwell_3N9A9483_2000px
R&D

Egen produktutveckling

Gebwell Oys egen designavdelning etablerades 2008 i samband med starten av den egna utrustningstillverkningen. Vår erfarna och professionella designpersonal tar hand om produkternas höga kvalitet och kontinuerlig produktutveckling.

Förutom driftsäkerhet är målet för vår produktutveckling enkel installation och användning av utrustningen. Vi har utvecklat flera innovationer för att påskynda och underlätta installationen av utrustning.

Lue lisää

Pure heat

Vi har en tydlig riktning. dvs. en renare framtid. Vi bygger rena och intelligenta uppvärmnings- och kylningslösningar som utvecklas för att vara de bästa i världen under extrema förhållanden i Finland.

Vision

Vision

Vi ligger i framkant i värmepumps- och fjärrvärmeindustrin. Vi utvecklar lösningar för världens viktigaste energiutmaningar.

Mission

Mission

Bli den bästa partnern i branschen genom att skapa miljövänliga och hållbara uppvärmnings- och kylningslösningar.

Purpose

Syfte

Vi bygger rena och intelligenta energisystem för framtiden.

Letar du efter en partner för att implementera renare uppvärmning?