Gebwell Group rekryterar en ny COO

Tarmo Karhapää kommer att gå från Pivaset Oy till att bli Director of Operations för Gebwell Group.

Karhapää har sedan förra juni varit VD för Pivaset, som tillverkar brandsläckningsprodukter. Pivaset Oy är Gebwell Groups dotterbolag. Karhapää kommer att börja sin roll som ansvarig för Gebwell Groups produktion den 15 juni 2023. Dessutom kommer Karhapää att vara medlem i koncernens ledningsgrupp. Samtidigt blir VD-positionen på Pivaset ledig för ansökningar.

Karhapää bidrar med omfattande internationell erfarenhet och kompetens inom ledning av produktion och inköp samt utnyttjande av koncernens möjligheter inom dessa områden. Tidigare har Karhapää haft internationella befattningar på företag som Exel Composites Plc och Perlos Plc.

”Jag tar detta nya uppdrag med entusiasm och är övertygad om att vi genom ännu närmare samarbete mellan koncernens bolag kan skapa nytt värde och synergi”, säger Karhapää.

”Vi är mycket glada över att få en erfaren professionell på denna position och vi är övertygade om att hans gedigna kompetens och ledarskapsförmåga kommer att hjälpa oss att uppnå ännu större framgång på marknaden för ren värme”, säger Janne Rahunen, VD för Gebwell Group. ”Karhapää har gjort ett utmärkt jobb som VD för Pivaset, hittat rätt riktning och den nya VD:n kommer att ha ett levande företag att leda”, fortsätter Rahunen. Karhapää kommer fortsätta att vara medlem i styrelsen för Pivaset Oy.

Vi önskar Tarmo lycka till i hans nya roll.

För mer information: Janne Rahunen VD Gebwell Group +358 400 897 786

Tarmo Karhapää COO Gebwell Group +358 40 579 5255