Gebwell Oy:llä on otettu käytäntöön uusia toimintamalleja koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Gebwell Oy on varautunut koronaviruksen vaikutuksiin ja toistaiseksi tilanne ei vaikuta toimituksiimme tai tuotteidemme saatavuuteen. Tiedotamme välittömästi, mikäli tilanteeseen on odotettavissa muutoksia. Jos merkittävä osa tehtaidemme henkilöstöstä joutuu sairaslomalle tai karanteeniin, vaikutus tuotantoon ja sitä kautta toimitusvarmuuteen on toki väistämätöntä.

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi olemme ottaneet käytäntöön uusia toimintatapoja: suosimme etätyöskentelyä työnluonteen sen salliessa ja palaverit toteutetaan mahdollisuuksien mukaan etänä sähköisillä kokousvälineillä. Emme toistaiseksi järjestä asiakastapahtumia (mm. tehdasvierailut) tai osallistu niihin. Keväälle suunnitellut tuote-, asennus- ja- huoltokoulutuksemme siirretään myöhempään ajankohtaan. Välttämättömät työmaakäynnit ja asiakastapaamiset hoidamme edelleen, mutta vältämme kättelyä ja pidämme etäisyyttä toisiimme. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä.

Yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa tästäkin haastavasta tilanteesta selvitään!

Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä

Maaviileää hyödynnetään yhä useammassa maalämpötaloudessa, koska se on helppo ja edullinen tapa varmistaa, että sisäilma pysyy miellyttävänä myös kuumina kausina. Mutta millaista palautetta asiakkaille toimitetuista maaviilennysratkaisuista on kantautunut Gebwellin suuntaan? ”Niin saneeraus- kuin uudiskohteiden osalta maaviilennys on tuonut asiakkaillemme poikkeuksetta lisää asumismukavuutta. Maalämpöasiakkaamme ovat maaviilennysratkaisuihin hyvin tyytyväisiä ja viilennykselle on kysyntää yhä enemmän”, Gebwellin myyntipäällikkö […]
Lue lisää "Mukavuutta ja miellyttävämpää huoneilmaa – asiakkaittemme kokemuksia maaviileästä"