G-Power® Smart -kaukolämmönjakokeskus

UUTUUS! Älyä asuinkiinteistöjen lämmitykseen G-Power Smart kaukolämmönjakokeskuksella.

G-Power Smart kaukolämmönjakokeskus on älykäs lämmitysvaihtoehto isojen asuinkiinteistöjen sekä liike- ja teollisuuskiinteistöjen lämmitykseen. G-Power Smart kaukolämmönjakokeskus soveltuu niin uudisrakennuksiin kuin lämmitysjärjestelmien saneeraukseen. G-Power Smart on saatavana yksi- tai useampipiirisenä.

Uuden sukupolven lämmönjakokeskus liitetään pilvessä toimivaan Gebwell Smart valvomoon ja siinä on valmius edullisten rinnakkaislämmönlähteiden liittämiseen osaksi lämmitysjärjestelmää.

Etäkäytöllä huoletonta lämmitystä ja helppoa huoltoa

Etäkäytön etuja ovat huoleton lämmitys sekä huollettavuuden ja raportoinnin helppous. Valvomon verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta huoltoyhtiö pääsee tarkastamaan lämmitysjärjestelmän tilanteen käymättä paikan päällä.

Internetyhteys toimitetaan lämmönjakokeskuksen mukana, taloyhtiön ei tarvitse hankkia erillistä internetliittymää laitteen ohjausta varten. Valvomosta nähdään mittaustiedot ja myös pidempiaikaiset mittausten trendit. Kahden vuoden etävalvontapalvelu sisältyy hintaan, jatkosopimus 29,9 € / kk.

Rinnakkaisilla lämmönlähteillä lisäsäästöjä

G-Power Smart on suunniteltu vastaamaan muuttuvia lämmitystarpeita ja helpottamaan edullisten rinnakkaisten lämmönlähteiden liittämistä järjestelmään. Esimerkiksi poistoilman lämmöntalteenoton tai aurinkoenergiaan tarvittavat yhteet voidaan tarpeen mukaan lisätä kaukolämmönjakokeskukseen jo valmistusvaiheessa.

Kaukolämmönjakokeskuksen sydämenä on tietoturvallisessa pilvipalvelussa oleva tekoälyjärjestelmä. Lämmönjakokeskuksen ohjausautomaatio ottaa säädöissä huomioon kiinteistön lämmitettävien tilojen olosuhde- ja sääennustedataa.  Tekoäly optimoi kunkin kiinteistön lämmitystä muuttaen lämmitysjärjestelmän säätöalgoritmeja.

G-Power Smart lämmönjakokeskus on laajennettavissa useilla eri ominaisuuksilla: huoneistokohtaisella anturointi optimoi lämmityksen ilman, että huoneistoja yli- tai alilämmitetään, IoT patteriventtiilit mahdollistavat patterikohtaisen automaattisen ohjauksen ja API ohjelmistorajapinnoilla G-Power Smart liitetään kiinteistöjen hallintajärjestelmiin. Järjestelmää on mahdollista täydentää myös kylmä- ja lämminvesimittareiden etäluennalla ja ajantasaisella mittauksella.

Edistykselliset ominaisuudet takaavat energiatehokkuuden

 • Gebwell Smart valvomon etävalvontamahdollisuus vähentää huoltokäyntien määrää ja pienentää kustannuksia
 • Tekoäly oppii ja optimoi säätöominaisuuksia jatkuvasti energiatehokkaammaksi
 • Rinnakkaisten, edullisten lämmönlähteiden (LTO, maalämpö) liittämismahdollisuus maksimoi säästöt
 • Sääennusteen huomioiva säätötapa parantaa energiatehokkuutta ja tasoittaa sisälämpötilan heilahteluja (optio)
 • Tarkat langattomat, huoneistokohtaiset anturit parantavat säädettävyyttä huomattavasti (optio)
 • IoT patteriventtiileillä automaattinen patterikohtainen ohjaus (optio)

Järjestelmän laajennusmahdollisuudet

 • Paikallisen sääennusteen huomioiva ohjaus
 • Huoneistokohtainen anturointi
 • Vesimittareiden etäluenta ja mittaukset
 • IoT patteriventtilit
 • API ohjelmistorajapinnat

Pyydä tarjous G-Power Smart kaukolämmönjakokeskuksesta

Kysy lisää myyjiltämme

Jarno Suhonen

Etelä- ja Kaakkois-Suomi
Puh 0400 897 301

Ville Kangasluoma

Lounais- ja Länsi-Suomi
Puh 0400 897 167

Hanna Kellokumpu

Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomi
Puh 0400 897 139