Tekninen tuki ja huolto

Ongelman ilmetessä

Pyydämme Teitä ensisijaisesti olemaan yhteydessä laitteen asentaneeseen liikkeeseen. Vaihtoehtoisesti voitte jättää yhteydenottopyynnön alla olevan linkin kautta.

Huoltotilauksen kirjaamiseksi, etsittehän valmiiksi lämpöpumppunne sarjanumeron – näin voimme palvella Teitä nopeammin! Sarjanumero on takuutodistuksessa, jonka olette saanut sähköpostitse lämpöpumpun rekisteröinnin yhteydessä, ja se on myös lämpöpumpun tyyppikilvessä. Tyyppikilpi tulee näkyville, kun irrotatte lämpöpumpun etuoven.

Tutustukaa artikkeliimme, johon olemme koonneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin maalämpöpumpun toiminnasta: Toimiiko maalämpöpumppuni oikein? – Useimmin kysytyt kysymykset maalämpölaitteiston vikatilanteissa »

Käyttehän myös tutustumassa meidän aineistopankkiimme. Olemme koonneet havainnollisia videoita lämpöpumpun asennuksista ja yleisimmistä säädöistä: Asennus- ja säätövideot

Tekninen tuki ja huolto – urakoitsijat

Huoltomme palvelee urakoitsijoita numerossa 020 1230 888 arkisin klo 7-15.30 välisenä aikana (puhelu maksaa 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/minuutti).

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@gebwell.fi

Titta Pastinen
Tiimivastaava, huolto
Puh 020 1230 888

Tekninen tuki ja huolto – kaukolämmönjakokeskukset

Olli Koponen
Puh 0400 897 492