Arto Herranen Gebwell Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi

Ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja tarjoavan Gebwell Oy:n hallituksen puheenjohtaja vaihtuu. Uudeksi puheenjohtajaksi on nimitetty Arto Herranen, joka on jo aloittanut tehtävässään.

Yhtiön perustaja Timo Hulkkonen siirtyy sivuun hallituksen puheenjohtajan tehtävästä omasta toiveestaan, kunnioitettavan kahdeksanvuotisen toimikauden jälkeen. Seuraajaksi on nimitetty 7.4.2021 järjestetyssä yhtiökokouksessa tuotantotalouden diplomi-insinööri Arto Herranen. Hulkkonen jatkaa yhtiön pääomistajana sekä hallituksen jäsenenä.

”Herrasella on juuri oikeanlaista kokemusta, tarvittavaa dynamiikkaa ja uutta näkökulmaa Gebwellin menestyksen sekä kasvun jatkuvuuden varmistamiseksi yhdessä operatiivisen johdon kanssa tästä eteenpäin. Siirrän tehtäväni hyvillä mielin ja täydellä luottamuksella”, Hulkkonen kommentoi.

Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittu Arto Herranen on työskennellyt 30-vuotisen työuransa aikana toimitusjohtajana useissa yrityksissä, kuten Savon Voimassa ja viimeisimpänä Enfo Oyj:ssä, josta hän jäi eläkkeelle vuonna 2017. Taustalta löytyy myös laaja kokemus kymmenien eri yhtiöiden hallitustoiminnasta niin jäsenen kuin puheenjohtajan roolissa sekä erilaisista kansainvälistymisprojekteista. Gebwellin hallituksen jäsenenä hän on toiminut jo vuodesta 2017 lähtien.

”Gebwell on cleantech-toimialan yhtiö, jonka toiminnan keskiössä olevat asiakkaat elävät parhaillaan murrosvaihetta kestävän energiatuotannon ja tehokkuuden yhdistämiselle asetettujen tavoitteiden edessä. Uutena puheenjohtajana tehtäväni on varmistaa, että toiminnallemme luontaisen kasvun jatkuminen ja kansainvälistyminen tapahtuvat hallitusti”, Herranen kertoo.

”Siirtymistäni puheenjohtajan paikalle edesauttaa Hulkkosen vahvan roolin säilyminen, sillä hänen merkityksensä yhtiössä on keskeinen”, Herranen iloitsee.

Hallitukseen myös muita uusia nimiä

Gebwellin hallitus koostuu viidestä jäsenestä ja puheenjohtajasta. Huhtikuussa alkaneen toimikauden uusina hallituslaisina ovat aloittaneet aikaisemmin BMW Finlandin toimitusjohtajana toiminut ja nykyinen Tommi Mäkinen Racingin varatoimitusjohtaja Mia Miettinen sekä Puolassa toimivan golfkeskus Sand Valleyn toimitusjohtaja Antti Pohjonen. Hallituksessa jatkavat puolestaan Lauri Valkonen ja Matti Wetterstrand.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja

Janne Rahunen
janne.rahunen@gebwell.fi
Puh: 0400 897 786

Hallituksen puheenjohtaja

Arto Herranen
arto.herranen@live.fi
Puh: 040 220 5845

Gebwell Oy on kasvava kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori ja juuret sijaitsevat Leppävirralla. Liiketoimintamme keskittyy ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden myyntiin, valmistamiseen ja kehittämiseen. Olemme Suomessa markkinajohtaja kaukolämpö- ja alkusammutustuotteissa, meillä on lisäksi erittäin vahva markkina-asema lämpöpumpputuotteissa. Hyödynnämme tuotteissamme ja toiminnassamme laajasti uusimpia saatavilla olevia teknologioita.