Haemme automaatioratkaisuiden tuotepäällikköä

Haemme automaatioratkaisuiden tuotepäällikköä osaksi Teknologia- tiimiämme.

Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät kehittyvät koko ajan. Hyppää kehitykseen mukaan kehittämällä itseäsi sekä meidän toimintaamme! Me Teknologiatiimissä varmistamme, että asiakkaamme saavat jatkossakin entistä laadukkaampia, energiatehokkaampia ja älykkäämpiä ratkaisuja.

Digitalisaatio- ja automaatiotiimin automaatioratkaisuiden tuotepäällikkönä olet tärkeä osa teknologiatiimiämme. Toimit kompaktin automaatiotiimimme esihenkilönä ja vastaat erilaisista automaatioratkaisuihin keskittyvistä tuotekehitysprojekteista ja tuotehallinnasta. Keskeinen osa tehtävääsi on huolehtia, että tuotealueesi tuotteet ovat kustannustehokkaita, laadukkaita ja kilpailukykyisiä koko tuotteen elinkaaren ajan. Ammattitaitosi on avainasemassa tuotteiden vaatimusten tunnistamiseksi, jotka tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa toteutat toimiviksi järjestelmäratkaisuiksi. Tämän lisäksi vastaat oman tiimisi ammattitaidon ja osaamisen jatkuvasta kehittämisestä ja tukemisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisäisten sidosryhmien kuten mm. myynnin sekä elinkaaripalveluidemme kanssa. Myös erilaiset asiakasesittelyt ja kouluttamistehtävät ovat toisinaan osa toimenkuvaasi.

Teknologiatiimimme toimii vahvasti sekä Kuopion että Leppävirran toimipisteillämme, joista käsin voit myös työskennellä hybridimallilla osittain etänä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo joitakin vuosia työkokemusta automaation parissa sekä relevantti tekninen koulutustausta (esim. energiatekniikan, sähkö-, LVI- tai automaatiopuolen insinööri). Ymmärrät prosessi- ja automaatioratkaisujen päälle, ja sinulla on joko aikaisempaa kokemusta tai muuten työelämän kautta hyvät valmiudet hypätä tiiminvetovastuuseen. Katsomme myös aikaisemman kokemuksen kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä, ymmärryksen talotekniikan lämmitys- ja jäähdytysratkaisuista sekä automaatio-ohjelmointiosaamisen ehdottomasti eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

Luonteeltasi olet proaktiivinen, teknisesti orientoitunut ja haasteita pelkäämätön ongelmanratkaisija, joka nauttii monipuolisesta työstä. Olet tottunut ottamaan vastuuta ja sinulla pysyvät langat käsissä. Vahvojen vuorovaikutustaitojesi avulla toimit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa ja olet aidosti motivoitunut kehittämään omaa ammattitaitoasi edelleen Gebwellin tuotteiden parissa!

Miksi meille?

Tässä tehtävässä pääset osaksi lämminhenkistä ja ammattitaitoista asiantuntijoiden ja osaajien joukkoa. Me aidosti välitämme työntekijöistämme ja räätälöimme työtehtäväsi aina yksilön vahvuuksia ja kiinnostuksenkohteita huomioiden. Meistä saat myös varman työnantajan sekä kasvuyrityksen tarjoamat kehitysmahdollisuudet – vaikka maailmalla tapahtuu mitä, aina tarvitaan lämmitystä ja jäähdytystä. Energia-ala on murroksessa ja lämpöpumppujen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Toimimme vahvana osana vihreää siirtymää ollen edelläkävijöitä lämmitysratkaisujen IoT- maailmassa, matkalla kohti fossiilivapaata Suomea. Työskentelemme hybridimallilla ja meillä saat käyttöösi modernit ja laadukkaat työvälineet. Työhyvinvoinnistasi puolestamme huolehdimme liikunta- ja kulttuurieduilla. Tule osaksi valovoimaista tiimiämme – työntekijät viihtyvät meillä, josta kertovatkin yrityksen pitkät työhistoriat!

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.4.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa, joten jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Milja Valentineen, puh. 050 476 6251 tai milja.valentine@biisoni.fi

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa jo yli 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 50 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!