Haemme AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA Technology&Aftersales -tiimiimme

Haluatko olla mukana tekemässä alan edistyksellisintä automatiikkaa? Etsimme työelämästä jo kokemusta kerryttänyttä automaatio-osaajaa, joka on valmis ottamaan urallaan seuraavan askeleen sopivan haastavaan kehitystehtävään.

Organisaatiomme kasvaa ja kansainvälistyy, joka lisää mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun myös tekijöille. Työpöydällesi kuuluvat Gebwell laitteiden automaatiojärjestelmän ohjelmointi, versiokehitys ja testaus.  Osallistut tekniseen suunnitteluun ja dokumentointiin yhdessä muun tiimin kanssa.

Työskentelet osana innovatiivista asiantuntijatiimiä, ollen oman alueesi vahvin ammattilainen.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta automaatiojärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta, vahvaa osaamista ohjelmoinnista ja versiokehityksestä. Hahmotat automatiikan mahdollisuudet nyt sekä tulevaisuuden kehityspotentiaalin. Kykenet itsenäiseen työhön ja omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Työskentelet osana kansainvälistä tiimiä, joten hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot sujuvalla suomen ja englannin kielellä ovat ehdottomuus. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työpaikka on tehtaallamme Leppävirralla, jonka lisäksi voit työskennellä osan ajasta Kuopion toimipisteellä.

Mikäli kiinnostuit, voit jättää hakemuksesi ja ansioluettelosi Osuma henkilöstöpalveluiden nettisivuilla olevan lomakkeen kautta tai kysy lisätietoja. Esihaastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Osuma henkilöstöpalvelut Tomi Ikonen +358 44 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Tule tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta! Tämä rooli tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja kasvavassa yrityksessä, joka on erikoistunut energiatehokkaisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin.

Kurkkaa täältä mitä kaikkea Gebwell laitteilla voidaan jo nyt toteuttaa tutustu Gebwell- kohteisiin