Haemme elinkaaripalveluiden tiimiimme teknistä myyjää

 

Hakuaika tähän tehtävään on päättynyt. Kiitos kaikille tehtävään hakeneille!

 

Me elinkaaripalveluissa varmistamme tuotteidemme moitteettoman toiminnan koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme teknistä neuvontaa, käyttöönotto- ja huoltopalveluita, sekä varaosia. Tiiminä olemme tiivis ja rento, meidän kanssamme on helppo olla ja työskennellä.

Teknisenä myyjänä työskentelet läheisesti asiakasrajapinnassa, mm. kontaktoiden jo olemassa olevia asiakkaita. Osallistut kontakti- ja soittolistojen sekä eri asiakassegmenttien lähestymisstrategioiden laatimiseen.

Pystyt työskentelemään luontevasti käytössämme olevissa sähköisissä toimintaympäristöissä, sekä omaat halun oman osaamisesi ja työsi kehittämiseen.

Kommunikoit ihmisten kanssa sujuvasti luontevasti suomeksi, englanniksi ja mielellään myös ruotsiksi. Asiakastapaamisten myötä työ voi sisältää jonkin verran matkustamista.

Koulutustaustasi voi olla joko tekninen tai kaupallinen ja sinulla on kokemusta myynnin parista. Kokemus CRM- järjestelmästä ja muista myynnin työkaluista katsotaan eduksi. Toimit osana tiimiä, joka tukee työtäsi tuotteiden teknisten ominaisuuksien osalta.

Luonteeltasi olet aktiivinen ja työtä pelkäämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, joka kehittyy mukanasi matkalla puhtaan lämmön ammattilaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Ahlfors +358 400 897 297

Hae meille lähettämällä vapaamuotoinen hakemus CV:n kanssa 4.12.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Tekninen myyjä, Elinkaaripalvelut” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!