Haemme strategiseen hankintaamme hankinta- asiantuntijaa

Haemme strategiseen hankintaamme vahvistusta

Tehtävä koostuu strategisen hankinnan työtehtävistä, sisältäen myös operatiiviseen ostamiseen liittyviä tehtäviä.  Työtehtävä muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, tärkeintä on kokemus ja osaaminen teollisuuden operatiivisesta hankinnasta ja kansainvälisestä hankintatoimesta, sekä kyltymätön halu kehittää omaa osaamistaan.

Teemme paljon kansainvälistä yhteistyötä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, joten sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito on välttämättömyys, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Haemme henkilöä, joka pystyy reagoimaan (välillä nopeastikin) muuttuvan liiketoimintaympäristön vaatimuksiin, unohtamatta pitkäjänteistä kehitystyötä. Toivomme että omaat systemaattisen, määrätietoisen ja tavoitehakuisen työotteen.

Alun perehdytysjakson jälkeen työskentely onnistuu joustavasti myös etänä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä InHunt Groupin kanssa. Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi InHunt Groupin palvelun kautta viimeistään 19.8.22. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!