Haemme Gebwell Oy:lle Talousjohtajaa

Hakuaika on päättynyt. Tehtävä on täytetty.

 

Haemme Gebwell Oy:lle

TALOUSJOHTAJAA

vastaamaan vahvasti kasvavan yrityksen taloushallinnon strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta.

Tehtävänäsi on Gebwell Groupin taloushallinnon kokonaisuuden johtaminen ja tuloksen kasvattamisen varmistaminen talouden näkökulmasta, annettujen tavoitteiden mukaisesti. Tukenasi tavoitteiden saavuttamiseksi toimivat toimitusjohtaja yhdessä muun taloustiimin kanssa.

Olet keskeisessä roolissa mahdollistamassa tavoitteiden toteutumista konsernitasolla. Toimit osana niin emoyhtiön kuin konsernin johtoryhmiä, joten sujuvat suomen ja englannin kielen sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat välttämättömyys.

Edellytämme että sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto ja näyttöjä menestyksekkäästä talouden johtamisesta. Tehtävässä vaaditaan liiketoiminnan analysointitaitoa, raportointiosaamista, IFRS kirjanpitostandardin tuntemusta sekä ymmärrystä monivaluuttaympäristön cash pool toiminnoista.

Jos työskentelyäsi ohjaavat liiketoimintalähtöisyys sekä tuloshakuisuus ja haluat olla mukana tekemässä työtä puhtaamman tulevaisuuden parissa, tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän kasvavassa ja kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 20.3.2022. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!