Haemme hankinnan tiimiimme teknistä ostajaa

Hakuaika tehtävään on päättynyt. Kiitos kaikille paikkaa hakeneille!

Me hankintatiimissä huolehdimme osaltamme Gebwell Oy:n vastuullisuuden toteutumisesta varmistamalla, että kaikki toimitusketjumme jäsenet toimivat vastuullisesti ja arvojemme mukaisesti. Maailmanlaajuisten saatavuushaasteiden myötä hankinnan merkitys on noussut entistäkin merkityksellisempään rooliin, hankinnassa työskennellessä olemme suorastaan liiketoiminnan ytimessä.

Teknisenä ostajana vastaat tiettyjen hankintanimikkeiden tai -tuoteryhmien operatiivisesta ostamisesta sekä niiden oikea-aikaisesta saapumisesta tuotantojemme käyttöön. Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat mm. hankintaimpulssien seurannasta ja käsittelystä. Teet ostotilauksia toiminnanohjausjärjestelmään, käsittelet ostotilaukseen liittyvän dokumentaation ja seuraat ostotilausten toimitusten etenemistä. Lisäksi ylläpidät hankintavastuuseesi kuuluvien nimikkeiden tietoja toiminnanohjausjärjestelmässä.

Saat vastuullesi myös kertaluonteisia ja projektikohtaisia hankinnan toimeksiantoja, oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Koulutustaustasi voi olla joko tekninen tai kaupallinen, tärkeintä on kyky ja halu ymmärtää teknisiä määrittelyjä ja kaupallisia sopimuksia. Toivomme että sinulla on hieman kokemusta teollisuuden hankintatoiminnasta ja toimitusketjun hallinnasta, sekä toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä.

Tehtävään kuuluu paljon kommunikointia eri toimittajien kanssa, joten tarvitset sujuvan suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme reipasta asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja, sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin.

Työpisteesi sijaitsee Leppävirralla. Perehdytysjakson jälkeen osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Koponen +358 45 7884 3016.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemus CV:n kanssa 18.12.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Tekninen ostaja” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi .

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!