Haemme hitsaustaitoisia tuotantotyöntekijöitä kaukolämmönjakokeskusten kokoonpanoon

Haemme tehtaillemme Leppävirralle

HITSAUSTAITOISIA TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

kaukolämmönjakokeskusten kokoonpanoon.

Tehtävä edellyttää MIG/MAG hitsaustaitoa, piirustusten lukutaitoa ja valmiutta 2-vuorotyöhön. Muu kokemus hitsaustyöstä, sekä harrastuneisuus metalli- ja asennuspuolelta katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet työhösi sitoutunut ja arvostat laadukasta työnjälkeä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuosaajien kanssa, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarmo Paldanius, tavoitat hänet numerosta +358 50 303 7730

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 20.11.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus tuotantotyöntekijä” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!