Haemme hitsaustaitoisia tuotantotyöntekijöitä

Haemme tehtaillemme Leppävirralle

HITSAUSTAITOISIA TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

  • energiavaraajien kokoonpanotyöhön
  • putkisto-osien valmistukseen

Tehtävät edellyttävät MIG/MAG menetelmillä mustien ja kirkkaiden terästen hitsaustaitoa. Suoritetut hitsausluokat eivät ole välttämättömyys, mutta edellytämme valmiutta niiden suorittamiseen.

Tehtävän edellytyksenä on levyseppähitsaajan koulutus, tai vastaava sekä piirustusten lukutaito. Myös muu kokemus hitsaustyöstä, sekä harrastuneisuus metalli- ja asennuspuolelta katsotaan eduksi. Valmius 2-vuorotyöhön on oltava.

Toivomme että olet työhösi sitoutunut ja arvostat laadukasta työnjälkeä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuosaajien kanssa, alan johtavien tuotteiden parissa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Osuma Henkilöstöpalveluiden kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Lindqvist, puh. 050 565 9987jani.lindqvist@ohp.fi

Hae paikkaa tämän linkin kautta.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!