Haemme hitsaustaitoisia tuotantotyöntekijöitä

Haemme tehtaillemme Leppävirralle

HITSAUSTAITOISIA TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

  • energiavaraajien kokoonpanotyöhön
  • putkisto-osien valmistukseen

Tehtävät edellyttävät MIG/MAG menetelmillä mustien ja kirkkaiden terästen hitsaustaitoa. Suoritetut hitsausluokat eivät ole välttämättömyys, mutta edellytämme valmiutta niiden suorittamiseen.

Tehtävän edellytyksenä on levyseppähitsaajan koulutus, tai vastaava sekä piirustusten lukutaito. Myös muu kokemus hitsaustyöstä, sekä harrastuneisuus metalli- ja asennuspuolelta katsotaan eduksi. Valmius 2-vuorotyöhön on oltava.

Toivomme että olet työhösi sitoutunut ja arvostat laadukasta työnjälkeä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuosaajien kanssa, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arto Koponen, tavoitat hänet numerosta +358 44 485 0208

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Hitsaaja” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Työllistämme Suomessa 200 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!