Haemme HITSAUSTAITOISTA TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Haemme tehtaillemme Leppävirralle hitsaustaitoista tuotantotyöntekijää energiavaraajien kokoonpanotyöhön.

Tehtävä edellyttää MIG/MAG menetelmillä mustien ja kirkkaiden terästen hitsaustaitoa. Suoritetut hitsausluokat eivät ole välttämättömyys, mutta edellytämme valmiutta niiden suorittamiseen.

Työtehtävä sisältää varaajien kokoonpanohitsauksen lisäksi levymankelin käyttöä ja juotostöitä. Levymankelin käyttö koulutetaan tarvittaessa työnantaja toimesta.

Tehtävän edellytyksenä on levyseppähitsaajan koulutus, tai vastaava sekä piirustusten lukutaito. Myös muu kokemus hitsaustyöstä, sekä harrastuneisuus metalli- ja asennuspuolelta katsotaan eduksi. Valmius 2-vuorotyöhön on oltava.

Toivomme että olet työhösi sitoutunut ja arvostat laadukasta työnjälkeä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuosaajien kanssa, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Pöyhönen, tavoitat hänet numerosta +358 40 138 0444

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 16.1.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Hitsaaja, energiavaraajat” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Työllistämme suomessa 200 henkilöä ja liikevaihtomme oli vuonna 2020 36 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!