Haemme Leppävirran toimipisteeseemme MYYNTIASSISTENTTIA tilaustenkäsittelytiimiimme

 

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme MYYNTIASSISTENTTIA tilaustenkäsittelytiimiimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tilaustenkäsittelytiimi vastaa saatujen myyntitilausten käsittelemisestä sekä lähtevien tuotteiden kuljetuslogistiikkaan ja laskutukseen liittyvistä tehtävistä. Tiimin rooli on keskeinen ja myyntiassistenttimme toimivatkin tärkeinä linkkeinä myynnin, asiakkaiden ja tuotantojen välillä.

Päivittäiset tehtäväsi voivat koostua joko yhdestä, tai useammasta osa-alueesta, huomioiden myös omat toiveesi. Työn mielenkiintoa lisää monipuolinen tuotevalikoimamme ja mahdollisuudet työn ja oman osaamisesi kehittämiseen.

Tehtävän hoitamiseen tarvitset perusosaamisen MS Officen työkaluista, sekä kyvyn omaksua erilaisten järjestelmien käyttöä. Asiakaspalveluhenkisyys, hyvät yhteistyökyvyt niin suomen kuin englannin kielellä ovat välttämättömyys.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen tai teknillinen, mutta tätä tärkeämpänä näemme järjestelmällisen työotteen ja halun työskennellä osana tiimiä. Toivomme että sinulle on kertynyt työkokemusta muutaman vuoden verran. Arvostamme reipasta asennetta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lulu Riikonen +358 45 7885 0456. Hae tehtävään 12.05.2024 mennessä.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!