Haemme Leppävirran toimipisteeseemme taloussihteeriä

Hakuaika on päättynyt. Tehtävä on täytetty.

 

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

TALOUSSIHTEERIÄ

Taloussihteerinä päätehtäviisi kuuluu ostolaskujen käsittely sekä kirjanpidon avustavat tehtävät. Työskentelet osana nelihenkistä taloushallinnon tiimiä ja teet yhteistyötä laajasti organisaation eri toimintojen kanssa.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulusta sekä vähintään 1–3 vuoden työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme itsenäistä ja tarkkaa työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä kommunikoida tarvittaessa myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittymään alasi ammattilaiseksi osana kasvavaa kansainvälistä organisaatiota.

Työtehtävä on määräaikainen. Työn aloitus on toukokuussa tai sopimuksen mukaan ja työsuhde kestää elokuulle 2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Kosunen 0400 897 294, Gebwell Oy ja Tomi Ikonen 044 750 7187tomi.ikonen@ohp.fi, Osuma Henkilöstöpalvelut

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian tämän linkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä..

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!