Haemme Leppävirran toimipisteeseemme VALMISTUSPÄÄLLIKKÖÄ kaukolämmönjakokeskustuotantoomme

Hakuaika tehtävään on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Valmistuspäällikkönä varmistat oman vastuualueesi tuotannon toiminnan, laadun ja toimitusten oikea-aikaisuuden, sekä näiden jatkuvan parantamisen. Tehtävä sisältää myös työnjohto- ja esihenkilötehtävät, sekä yhteistyötä laaja-alaisesti läpi koko organisaation.

Sinulla on kokemusta tuotannonsuunnittelusta ja/tai valmistuksen kapasiteetin hallinnasta, sekä esihenkilötyöstä. Olet oma-aloitteinen, jämpti ja omaat mielenkiinnon itsesi sekä vastuualueesi jatkuvaan kehittämiseen. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, sekä ymmärrät kokonaisvaltaisen toiminnan vaikutuksen asiakaskokemukseen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknillistä AMK- tason koulutusta tai vastaavaa työtehtävissä hankittua kokemusta. Sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä ja tunnet LVI- alan termistöä, sekä osaat lukea teknisiä piirustuksia. IWE tai IWS pätevyys luetaan eduksi, sekä kokemus robotisoidusta hitsaamisesta. Omaat sujuvan suomen ja englannin suullisen ja kirjallisen kielitaidon. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä alan johtavien tuotteiden parissa. Meillä olet mukana rakentamassa puhtaita energiaratkaisuja.

Lisätietoja ja tarkemmat vaatimukset tehtävästä antaa Tarmo Karhapää +358 40 579 5255 

Hae tehtävää tämän linkin kautta 3.12.2023 mennessä

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!