Haemme Leppävirran toimipisteeseemme valmistuspäällikköä

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

VALMISTUSPÄÄLLIKKÖÄ

varaajatuotantoomme. Tehtävässä vastaat varaajatehtaan tuotannon prosessien toiminnasta, sekä niiden jatkuvasta parantamisesta. Huolehdit että tuotteet vastaavat laatuvaatimuksiamme ja varmistat että tuotantoaikataulu vastaa annettuja toimitusaikoja. Tehtävässäsi toimit myös vastuualueesi työnjohto- sekä esimiestehtävissä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknillistä AMK- tason koulutusta tai vastaavaa työtehtävissä hankittua kokemusta. Sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä ja tunnet LVI- alan termistöä, sekä osaat lukea teknisiä piirustuksia. IWE tai IWS pätevyys luetaan eduksi, sekä kokemus robotisoidusta hitsaamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia organisointitaitoja, sekä kykyä ratkaista ongelmia itsenäisesti. Toimit päivittäin yhteistyössä muun tuotanto-organisaatiomme kanssa, joten erinomaiset yhteistyötaidot ovat välttämättömyys. Esimiehenä toimit positiivisella otteella kannustaen henkilöstöä jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

Arvostamme itsenäistä työotetta, tarkkuutta ja jatkuvan parantamisen halua.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä alan johtavien tuotteiden parissa. Meillä olet mukana rakentamassa puhtaita energiaratkaisuja.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 10.4.2022. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!