Haemme myynnin asiantuntijatiimiimme tarjouslaskijaa kesän ajaksi

 

Haemme myynnin asiantuntijatiimiimme

TARJOUSLASKIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi.

Tässä tehtävässä pääset puhtaan tulevaisuuden energiatehokkaiden lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen maailman keskiöön. Tuotteisiimme kuuluvat nykyaikaiset huippuluokan lämpöpumput, kaukolämpö- ja kaukokylmäkeskukset, energiavaraajat sekä näiden yhdistelmät.

Työskentelet Leppävirralla ja toimit osana myynnin asiantuntijatiimiä. Avustat kenttämyyjiä laskemalla tarjouksia käyttäen apunasi sisäisiä työkaluja ja hinnastoja.

Toimit yhteistyössä organisaation eri toimintojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tärkeät. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Et tarvitse olla konkari, vaan tehtävä sopii hyvin esimerkiksi sähkö-, Energia, LVI- ja Tiedealojen opiskelijoille.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynnin asiantuntijatiimin vetäjä Mikko Kantanen +358 400 897 296

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemus CV:n kanssa 10.04.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Tarjouslaskija” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi .

Hakemuksia käsitellään ripeästi ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

 

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!