Haemme myyntiassistenttia sekä hallinnon assistenttia

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme myyntiassistenttia sekä hallinnon assistenttia.

 

Hakuaika tehtäviin on päättynyt. Kiitos kaikille paikkoja hakeneille!

MYYNTIASSISTENTTI

Myyntiassistenttina vastaat saatujen myyntitilausten käsittelemisestä sekä lähtevien tuotteiden kuljetuslogistiikkaan liittyvistä tehtävistä kotimaan toimitusten osalta. Toimit tärkeänä linkkinä myynnin ja eri tuotannon toimintojemme välillä. Työskentelet osana nelihenkistä tiimiä, jossa huumori ja nauru kuuluvat olennaisena osana jokaiseen päivään.

Päätehtäviisi kuuluvat saatujen myyntitilausten kirjaaminen, näihin liittyvät erilaiset selvitystyöt, sekä kuljetuslogistiset tehtävät. Myyntiassistenttien tiimi hoitaa myös puhelinvaihdettamme, kukin omalla vuorollaan.

Työtehtäviisi kuuluu myös mm. toimitusdokumentaatioon liittyviä tehtäviä, joten perusosaaminen MS Office- ohjelmista, sekä kyky omaksua uusia järjestelmiä ovat välttämättömyys. Olet päivittäin yhteydessä asiakkaidemme, sekä yrityksemme suunnittelu-, myynti-, tuotanto- ja varasto- toimintojen kanssa, joten omaat hyvät yhteistyökyvyt ja olet asiakaspalveluhenkinen.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen tai teknillinen, mutta tätä tärkeämpänä näemme järjestelmällisen työotteen ja halun kehittää omaa osaamistasi. Toivomme että sinulle on kertynyt jo hieman työkokemusta, mutta voit olla myös työelämän untuvikko. Arvostamme reipasta asennetta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 31.3.2024 saakka.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”Myyntiassistentti” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi 15.1.2023 mennessä. Liitä hakemuksen mukaan myös CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Toivanen +358 44 485 0206.

 

HALLINNON ASSISTENTTI

Työskentelet kuusihenkisessä hallinnon tiimissä ja teet yhteistyötä laajasti organisaatiomme eri toimintojen kanssa. Olemme kasvava yritys ja toimimme vakaalla toimialalla kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen parissa. Jokainen päivä tuo mukanaan uutta, eikä aika käy tylsäksi perustehtävienkään parissa, siitä pitää huolen huumorintajuinen ja räväkkä tiimimme.

Hallinnon assistenttina työtehtäväsi koostuvat laaja-alaisesti erilaisista talous- ja henkilöstöhallinnon avustavista, sekä yleishallinnollisista tehtävistä. Pääpaino työtehtävissä on taloushallinnon puolella, erityisesti kirjanpidollisissa tehtävissä.

Edellytämme kaupallista, esimerkiksi tradenomin koulutusta, tai vastaavia työssä hankittuja taitoja. Toivomme että sinulla on kirjanpito-osaamista, sekä kokemusta muista taloushallinnon töistä.

Tehtävän hoitamiseen tarvitset perustietoteknisen osaamisen (MS Officen perusohjelmat), sekä kyvyn omaksua muita käytössä olevia ohjelmistoja. Hyvät yhteistyötaidot, tarvittaessa myös englannin kielellä, ovat tärkeä ominaisuus, samoin itsenäinen työote sekä tarkkuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Savolainen +358 45 7885 0111

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”Hallinnon assistentti” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi 15.1.2023 mennessä. Liitä hakemuksen mukaan myös CV sekä palkkatoiveesi.

Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!