Haemme projekti-insinööriä Pivaset- liiketoimintayksikkömme myyntitiimiin

Pivaset on Gebwell Oy:n alkusammutustuotteiden markkinointiin, myyntiin ja valmistukseen erikoistunut liiketoimintayksikkö. Meillä on vahva, yli 30-vuotinen historia ja olemme alkusammutustuotteiden markkinajohtaja Suomessa. 

Kehittäessämme liiketoimintaamme, haemme myyntiorientoitunutta

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Pivaset liiketoimintayksikkömme myyntitiimiin

Projekti-insinöörinä osallistut tarjoustoimintaan, mm. avustamalla hinnoittelussa. Toteutat asiakasprojekteja toimien läheisesti myynnin, hankinnan ja tuotannon rajapinnoissa. Huolehtien asiakkaan saavan odotuksiaan ylittävää palvelua.

Tehtävä vaatii vahvaa projektiosaamista, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, aktiivista myyntiotetta ja terävää havainnointikykyä, sekä kykyä tuottaa ja hallinnoida dokumentteja. Vienti on vahva osa liiketoimintaamme, joten sujuva suomen ja englannin kielen sekä suullinen että kirjallinen taito ovat välttämättömyys. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olet koulutukseltasi tekniikan AMK- insinööri tai DI, joko valmistunut tai opintojen loppusuoralla oleva. Tärkeintä on joko olemassa oleva teknillinen osaaminen tai valmius teknillisten asioiden oppimiselle, itsenäinen ja aktiivinen työote, sekä halu kehittyä teknisen B2B- kaupan osaajaksi. Kasvaessasi ammattilaisena myös työtehtävä kehittyy mukanasi.

Alun perehdytysjakson jälkeen työskentely onnistuu joustavasti myös etänä. Käytettävissäsi ovat myös toimipisteemme Leppävirralla, Kuopiossa ja Vantaalla.

Tarjoamme sopivasti haastavan kansainvälisen toimintakentän. Kehittyvät tuotteet ja kasvava liiketoiminta antavat mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen, joustavassa organisaatiossa. Käytössämme ovat modernit työvälineet ja -tilat.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi 16.10.2022 mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:n ja palkkatoiveesi. Halutessasi lisätietoja tehtävästä, otathan yhteyttä; Tarmo Karhapää 040 579 5255

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!