Haemme sähkö- ja automaatioinsinööriä tuotekehitystiimiimme

Hakuaika tehtävään on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Tässä tehtävässä pääset mukaan ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen osaamisen keskiöön. Ympärilläsi toimii innovatiivinen asiantuntijatiimi, työnantajana on kasvava ja kansainvälinen organisaatio.

Vastaat suunniteltavien laitteiden ja laitekokonaisuuksien sähkösuunnittelusta sisältäen mm. sähkökaavioiden laadinnan, komponenttivalinnat, toimintaselostukset ja vaatimustenmukaisuuden arvioinnin.

Olet koulutukseltasi sähkö- tai automaatioinsinööri, tai olet hankkinut vastaavat taidot työelämästä. Sähköalan laitevalmistuksen standardit ovat sinulle tuttuja ja sinulla saattaa olla jopa sähköpätevyydet takataskussa. Kykenet itsenäiseen suunnittelutyöhön, pystyt auttamaan myös kaveria ja tekemään yhteistyötä läpi koko organisaation, tukien tuotantoa, teknistä tukea ja hankintaa, sekä toimimaan yhteyshenkilönä yhteistyökumppaneiden kanssa. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Työpaikka on tehtaallamme Leppävirralla, jonka lisäksi voit työskennellä osan ajasta millä tahansa Gebwell etätoimipisteellä.

Hakuaika tehtävään on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Tule tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Räsänen +358 40 779 2458