Haemme sähkösuunnittelijaa

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

osaksi organisaation Suunnittelu- tiimiä. Teet sähkö- ja automaatiosuunnittelua projektikohtaisten määrittelyjen mukaisesti ja osallistut tuotekehitykseen.

Tuet hankintaa sähkökomponenttien valintaan liittyvissä asioissa. Saatat sähkösuunnitelmat tuotantoon ja toimit päivittäisessä yhteistyössä sähköasentajien kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa, vähintään AMK- tason koulutusta. Sähköalan laitevalmistusta koskevat standardit ovat sinulle tuttuja ja osaat etsiä niihin liittyvää tietoa.  Sähköpätevyys 1 katsotaan eduksi.

Sähkösuunnittelussa käytämme CADMATIC- ohjelmaa, sekä yleisimpiä MS Officen  työkaluja. Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat välttämättömiä työtehtävässä menestymiseen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme reipasta asennetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja ja tarkemmat vaatimukset tehtävästä antaa Tarmo Paldanius +358 50 303 7730

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 12.12.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Sähkösuunnittelija” rekrytointi@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Työllistämme suomessa 200 henkilöä ja liikevaihtomme oli viime vuonna 36 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!