Haemme sihteeriä – After Sales tiimiin

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme sihteeriä osaksi After Sales tiimiä

Gebwell After Sales- tiimissä työskentelee joukko ammattilaisia, jotka tarjoavat asiakkaille lämmityslaitteiden teknistä tukea ja huoltoa valtakunnallisesti. Vastaat yhdessä kollegasi kanssa puhelinvaihteen hoitamisesta, asiakasyhteydenottojen kirjaamisesta, huoltonimikkeiden ja asiakastietojen ylläpidosta, sekä huoltotöiden laskutuksesta. Olet päivittäin yhteydessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, joten sinun tulee olla oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, sekä tietoteknisiä taitoja.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat työskennellä alan johtavien tuotteiden parissa ja suhtaudut innolla uusiin haasteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Titta Pastinen +358 20 1230 859

Mikko Ahlfors +358 400 897 297

Tehtävään haetaan lähettämällä vapaamuotoisen hakemus CV:n kanssa 27.02.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Sihteeri, After Sales” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi .

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Työllistämme suomessa 200 henkilöä ja liikevaihtomme oli vuonna 2020 36 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!