Haemme tehtaillemme Leppävirralle metallityötaitoisia työntekijöitä

Haemme tehtaillemme Leppävirralle

METALLITYÖTAITOISIA TYÖNTEKIJÖITÄ

kesän sesonkiin ja pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Avoimia työtehtäviä on monipuolisesti eri metallityö- sekä kokoonpanotyötehtäviin.

Osaamiseesi voi kuulua MIG/MAG- hitsaus käsin tai hitsausautomaatilla, metallityökoneiden käyttö (mm. putkentaivutuskone), tai olet muuten näppärä sormistasi ja ymmärrät jotain putkien, sekä erilaisten putkiliitosten päälle.

Voit olla kokeneempi metallialan konkari, tai ammattiin opiskeleva. Sopivat koulutusalat meille ovat mm. talotekniikka ja levyseppähitsaaja.

Toivomme että olet työhösi sitoutunut ja arvostat laadukasta työnjälkeä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuosaajien kanssa, alan johtavien tuotteiden parissa.

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä Osuma Henkilöstöpalveluiden kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Lindqvist, puh. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae paikkaa tämän linkin kautta.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!