Haemme TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA / TARJOUSLASKIJAA

Haemme

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA / TARJOUSLASKIJAA

puhtaan tulevaisuuden energiatehokkaiden lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen maailman keskiöön. Tuotteisiimme kuuluvat nykyaikaiset huippuluokan lämpöpumput, kaukolämpö- ja kaukokylmäkeskukset, energiavaraajat sekä näiden yhdistelmät. Tuotekehityksemme luotsaa meitä tulevaisuuden lämmitys- ja jäähdytyslaitteistojen edelläkävijänä.

Tarjouslaskennan tehtävässä avustat kentällä aktiivisesti liikkuvaa myyntihenkilöstöämme, luomalla asiakkaalta saatavien LVI- suunnitelmien perusteella konkreettiset laskelmat laitetarjousta varten. Toimit myös tehtaalla paikan päällä olevana asiantuntija-apuna ratkomassa tarjouksiin ja toimituksiin liittyviä teknisiä kysymyksiä.

Tarjouslaskennassa apunasi ovat sisäiset työkalut sekä hinnastot. Teet itsenäisiä valintoja tarjouksella käytettävien komponenttien, kytkentöjen ja muiden teknisten ratkaisujen osalta. Toimit osana myynnin asiantuntijatiimiä ja tukenasi toimii koko tilaus-toimitusprosessin tekijät.

Edellytyksenä tehtävään on tekninen AMK- tason koulutus, esimerkiksi LVI- tai energiatekniikan insinööri, tai työssä hankitut vastaavat taidot. Tarvitset myös ymmärryksen tuotteen hinnan muodostumisesta, joten kaupallinen kokemus tai taidot katsotaan eduksi.

Toimit yhteistyössä organisaation eri toimintojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tärkeät. Toimimme kansainvälisesti, joten sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on välttämättömyys, muu kielitaito on plussaa.

Työpisteesi sijaistee Leppävirralla. Alun perehdytysjakson jälkeen voit joustavasti hyödyntää myös Kuopion toimipistettä tai etätyöpäiviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa. Käytössämme on laaja valikoima hyvinvointiasi tukevia etuuksia, mm. työpaikan oma hyvinvointivalmentaja, sekä laajat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynnin asiantuntijatiimin vetäjä Mikko Kantanen +358 400 897 296

Hae tehtävään 31.1.2024 mennessä.

Hakemuksia käsitellään ripeästi ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta