Haemme teknistä asiantuntijaa

Hakuaika tehtävään on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Ympäristöystävälliset lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät kehittyvät koko ajan. Tule mukaan toimintaamme ja ole mukana mahdollistamassa vihreää siirtymää, matkalla kohti fossiilivapaata Suomea. Teknisenä asiantuntijana olet lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen osaamisen keskiössä. Ympärilläsi toimii innovatiivinen asiantuntijatiimi, työnantajana on kasvava ja kansainvälinen organisaatio.

Teknisenä asiantuntijana työskentelet Teknologia& After Sales tiimissämme ja toimit lämmitys- ja jäähdytystekniikan osaajana lämpöpumppujemme parissa. Olet osa rautaisen ammattitaidon omaavaa asiantuntijatiimiä, joka vastaa kentältä tuleviin yhteydenottoihin. Oman tiimin lisäksi, toimit myös tiiviissä yhteystyössä mm. urakoitsijoiden ja huoltokumppanien sekä omien kenttähuoltajiemme kanssa.

Gebwell on IoT -ratkaisuiden edelläkävijä ja tässä tehtävässä pääset toimimaan ja kehittymään alan huippua edustavien laitteiden parissa!

Leppävirralla toteutettavan perehdytysjakson jälkeen voit tehdä työtäsi joustavasti etänä,. Tukenasi linjoilla on aina lämminhenkinen ja yrityksemme parhaaksi tiimiksi tituleerattu asiantuntijaporukkamme! Taustastasi ja mielenkiinnonkohteistasi riippuen tehtävä saattaa myös sisältää satunnaisia vierailuita asiakaskohteisiin kentälle.

Työhön pääset parhaiten mukaan kun omaat teknisen koulutustaustan (esim. talotekniikan tai energiatekniikan AMK insinööri) tai olet hankkinut työelämän kautta vastaavan alan kokemuksen (esim. kylmälaiteasentaja). Edellytämme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus kylmätekniikasta sekä säädin- ja rakennusautomaatiopuolen osaaminen on eduksi.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja haasteita pelkäämätön. Toimit järjestelmällisesti ja otat vastuuta omasta työstäsi sekä omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Luontaisena ongelmanratkaisijana suhtaudut uusiin pulmiin innolla ja olet motivoitunut kehittämään teknistä osaamistasi alan johtavien laitteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Ahlfors +358 400 897 297

Hakuaika tehtävään on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!