Haemme teknistä dokumentoijaa

Hakuaika tehtävään on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Toimimme vahvana osana vihreää siirtymää ollen edelläkävijöitä lämmitysratkaisujen IoT- maailmassa, matkalla kohti fossiilivapaata Suomea. Me Teknologiatiimissä varmistamme, että asiakkaamme saavat jatkossakin entistä laadukkaampia, energiatehokkaampia ja älykkäämpiä ratkaisuja.

Teknisenä dokumentoijana vastaat tuotteiden dokumentaatiosta kokonaisvaltaisesti tuotteiden koko elinkaaren ajan. Hallinnoimasi dokumenttirepertuaari koostuu siis monipuolipuolisesti käyttö-, huolto, asennus- ja käyttöönottodokumenteista. Pääset myös suunnittelemaan ja tuottamaan osaltasi tuotteisiin liittyviä tiedotus- ja markkinointimateriaaleja, unohtamatta arvojemme mukaista jatkuvaa kehittämistä niin työskentelytavoissa, järjestelmissä, kuin dokumenttien sisällöissä ja esitystavoissa.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Organisaatiossamme lähimmät yhteistyökumppanisi ovat tuotekehitys- ja tuotepäälliköt sekä muut tuotesuunnittelutiimin jäsenet. Ulkoista kumppaniyhteistyötä teet mm. dokumentaationhallinnan sekä kielikäännösten osalta.

Tehtävä on vasta perustettu ja se mukautuu osin myös sinun osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Meillä Gebwellillä emme elä maailmassa, jossa jokainen tehtävä on valmiiksi tarkasti määritelty, vaan pyrimme joustamaan parhaamme mukaan, jotta kokonaisuudesta saadaan kaikin puolin toimivin ratkaisu.

Toivomme että sinulla on tekninen tausta joko koulutuksen tai aiemman työkokemuksen kautta. Sopivin koulutustaso tehtävään on AMK.

Selkeän tekstin tuottaminen ja erinomaiset yhteistyö- ja tiimitaidot ovat välttämättömyys. Erityisen edun saat, kun omaat taidon pitää monta lankaa kerralla käsissä ja ymmärrät tuotedokumentaation kokonaisuuden. Kielitaidosta sujuva kirjallinen sekä suullinen englanti ovat edellytyksenä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toivomme että sinulla on jonkinlaista kokemusta dokumentointi- ja/tai suunnittelujärjestelmistä.

Arvostamme avointa, positiivista ja innovatiivista asennetta.

Alun perehdytysjakson jälkeen työskentely onnistuu joustavasti myös etänä. Käytettävissäsi ovat myös toimipisteemme Leppävirralla, sekä Kuopiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotesuunnittelupäällikkömme Riku-Pekka Räsänen +358 40 143 6789

Hakuaika tehtävään on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

 

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa jo yli 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 50 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!