Haemme teknologiatiimiimme Tuotepäällikköä energiavaraajille

Hakuaika on päättynyt. Tehtävä on täytetty.

 

Haemme teknologiatiimiimme

Tuotepäällikköä energiavaraajille

Tässä tehtävässä pääset puhtaan tulevaisuuden energiatehokkaiden lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen maailman keskiöön. Teknologiatiimimme vastaa laadukkaista tuotteista sekä niiden innovatiivisesta ja aktiivisesta kehittämisestä asiakkaidemme tarpeiden mukaisiksi. Tuoteportfolioomme kuuluvat nykyaikaiset huippuluokan maalämpöpumput, kaukolämpö- ja kaukokylmäkeskukset, energiavaraajat, digitaaliset ratkaisut sekä näiden yhdistelmät.

Tuotepäällikkönä toimit asiantuntijana energiavaraajiemme osalta koko tuotteen elinkaaren ajan. Tiedät miten energiavaraajamme toimivat ja kuinka ne integroituvat osaksi suurempaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmää. Huolehdit tarvittavan tuotetuen saatavuuden muulle organisaatiolle, mm. tuotedokumentaation osalta, tuotekehitystyötä ohjaat asiakaspalautteesta saatavaan suuntaan. Kerrot myös sujuvasti tuotetietoutta organisaation ulkopuolisille tahoille.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa, esim. teknillistä koulutusta, sekä matkustusvalmiutta. Etuna näemme prosessiosaamisen, tuotekehityksen ja -hallinnan tuntemuksen sekä työkokemuksen kansainvälisen energiatekniikan alalta.

Hyvät tiimi-, ja vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen sekä suullinen taito ovat avain työtehtävässä menestymiseen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme avointa, positiivista ja innovatiivista asennetta. Matkustuspäiviä tehtävässä on 100+.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Tarmo Hatunen +358 40 756 5079

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 15.5.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ” Tuotepäällikkö, energiavaraajat” rekrytointi@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!