Haemme teknologiatiimiimme tuotepäällikköä

 

Hakuaika tähän tehtävään on päättynyt. Kiitos kaikille tehtävään hakeneille!

Me Teknologiatiimissä varmistamme, että asiakkaamme saavat jatkossakin entistä laadukkaampia, energiatehokkaampia ja älykkäämpiä ratkaisuja. Toimimme vahvana osana vihreää siirtymää ollen edelläkävijöitä lämmitysratkaisujen IoT- maailmassa, matkalla kohti fossiilivapaata Suomea.

Tuotteena Smart Hybrid on energiatehokas kombinaatio eri Gebwell- tuotteista.

Tuotepäällikkönä vastaat tuotteesi koko elinkaaren ajan toimenpiteistä, tuotekehityksestä tuotantoon ja käyttöön saakka. Toimit vahvasti yhteistyössä tuotesuunnittelun, myynnin, markkinoinnin sekä teknisen tuotetuen kanssa, varmistaen tuotteesi elinkaaren aikaisten palveluiden ensiluokkaisuuden läpi koko organisaation.

Kehität tuotettasi yhtiön strategian ja asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Varmistat että tuotteesi vastaa asiakkaidemme tarpeita sekä toiveita. Huolehdit tarvittavan tuotetuen saatavuuden muulle organisaatiollemme ja yhteistyörajapinnoille, mm. tuotetiedon, tuotedokumentaation ja tuotekoulutusten osalta.

Edellytämme soveltuvaa, esim. teknistä koulutusta, sekä matkustusvalmiutta. Etuna näemme LVI, prosessiosaamisen, tuotekehityksen ja -hallinnan tuntemuksen sekä työkokemuksen kansainvälisen energiatekniikan alalta. Hyvät tiimi-, ja vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen sekä suullinen taito ovat avain työtehtävässä menestymiseen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme avointa, positiivista ja innovatiivista asennetta.

Alun perehdytysjakson jälkeen työskentely onnistuu joustavasti myös etänä. Käytettävissäsi ovat myös toimipisteemme Leppävirralla, Kuopiossa, Vantaalla ja Tampereella.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Tarmo Hatunen +358 40 756 5079

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 25.9.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ” Tuotepäällikkö, Smart Hybrid” rekrytointi@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!